вівторок, 13 березня 2012 р.

Двох мажорів, які зґвалтували дівчину і хотіли спалити її живцем, відпустили під підписку

Двох синів високопоставлених чиновників, які підозрюються у зґвалтуванні і спробі убивства 19-річної мешканки Миколаєва, відпустили під підписку про невиїзд. Про це«Преступности.НЕТ» стало відомо від достовірних джерел в УМВС України в Миколаївській області.

Нагадаємо, в Миколаєві троє нелюдів кілька разів згвалтували дівчину і після цього намагалися спалити її живцем.
 Внаслідок опіків вона втратила руку і ступні обох ніг.
Миколаївським правоохоронцям в той же день по «гарячих слідах», за підозрою в причетності до скоєння цього тяжкого злочину, вдалося затримати 23-річного жителя обласного центру.

Як повідомили джерела в облУВС, в той же день були затримані і двоє інших фігурантів злочину - також місцеві жителі 1988 і 1990 років народження.
Один із підозрюваних, яких випустили. Фото УМВС Миколаївської області
Якщо щодо першого затриманого було прийнято рішення про утримання під вартою, згідно КПК України, то двох інших міліція відпустила під «підписку про невиїзд». Зазначимо, що за словами джерел, саме слідчі, а не суд, прийняли рішення відпустити двох підозрюваних "під підписку".
"Цей факт просто шокував оперативників, які брали участь в пошуку і затриманні підозрюваних", - заявило джерело в правоохоронних органах.
Доброзичливець із ніком "Справедливість" оприлюднив у коментах імена і прізвища: "Фамилии УРОДОВ на подписке: Присяжнюк Максим,то ли 1989 то ли 1990 года рождения, второй Аракелян Артем, тоже где то то ли 1989 то ли 1990 года рождения".
Фото з "Вконтакті" Максима Присяжнюка. Схожий на персонажа з попереднього фото
Нагадаємо, постраждала в дуже важкому стані була доставлена ​​в обласний центр термічної травматології, яке розташоване в міській лікарні № 3. Лікарі оцінили її стан як украй важкий - у неї обпечено близько 55% поверхні тіла, причому значна частина опіків найважчою, 3 і 4 ступеня. Внаслідок опіків їй уже ампутували руку і стопи обох ніг.
Як вдалося з'ясувати "Преступности.НЕТ", один із підозрюваних, відпущених на свободу - син колишньої главиЄланецької райдержадміністрації, яку звільнили з посади на початку 2010 року [Людмила Присяжнюк - ІП].
"Крім цього, молодик виявляв чималу активність у громадсько-політичному житті міста Миколаєва, - пишуть місцеві журналісти. - Брав участь у багатьох заходах, організовуваних найпопулярнішою на південному сході партієюкраїни [як наші миколаївські колеги класно уникають судових позовів, га?] і навіть був довіреною особою одного з кандидатів в мери міста Миколаєва на виборах 2010 року.

Інший, як стверджують «Новости Н», - син колишнього прокурора Центрального району м. Миколаєва.


«Те, що справу намагаються "зам'яти", підтверджує і повна відсутність об'єктивної інформації з правоохороннихорганів: хто відпустив підозрюваних у скоєнні такого тяжкого злочину? На якій підставі? Хто веде слідство?Домогтися відповіді на всі ці питання виявилося неможливо - глуха стіна», - пише видання.

Джерела «Преступности.НЕТ» в обласному УВС відзначають, що зараз на слідство чиниться сильний вплив зметою «зам'яти» ситуацію.
А інтернет-воїни вже погрожують самосудом. Ось як виглядає в ці хвилин стіна "Вконтакті" Максима Присяжнюка:

Джерело: Інфопорн

Немає коментарів: