неділю, 24 січня 2010 р.

СКАНДАЛ. Afri Synergy звинуватила євреїв у вбивствах гаїтян на органи

жидва
У мережі викладений заснований на кадрах CNN репортаж американської телестанції чорних американців Afri Synergy про те, що єврейські бойовики з сіоністської «армії», прибулі на Гаїті «допомагати жертвам землетрусу», насправді розбили в цій країні військовий табір, названий ними «польовим шпиталем», куди доставляється постраждале гаїтянці, яких вбивають і розрізають на органи під виглядом «надання необхідної медичної допомоги».
Диктор телеканалу чорних американців нагадав, що «ізраїльтян» вже звинувачували у вбивствах палестинців для вирізування їхніх органів на продаж, і закликав до пильності гаїтян.
Телеканал Afri Synergy заявляє, що ці злочини євреїв ретельно замовчуються офіційними американськими та іншими західними ЗМІ.
Afri Synergy також стверджує, що під час повені в Новому Орлеані єврейські угрупування займалися тим самим на території США.
Першу частину телерепортажа американського телеканалу Afri Synergy англійською мовою про страхітливі злочини євреїв на Гаїті можна подивитися тут.
У другій частині, присвяченій питанням «чорної солідарності» програми «За круглим столом» ведучий Ті Вест на афро-амеріканському телеканалі Afri Synergy вказав, що євреї з окупованої Палестини, — єдині, хто послав на Гаїті «дуже добре оснащену лікарню», і що навіть багаті США цього не зробили. Він ще раз закликав до пильності відносно «допомоги євреїв».
Т. Вест нагадав недавню історію Гаїті.
«Раніше Гаїті знаходився під владою Франції, і багато з тих, хто зараз править «Ізраїлем», зіграли величезну роль на Гаїті в перетворенні на рабів африканського народу в Західній півкулі і в інших місцях на землі».
Диктор афро-американського телеканалу повідомив, що після першої частини його документації про злочини євреїв на Гаїті він отримав погрози від тих, хто називає себе сіоністами, але він продовжуватиме розповідати про злочини сіоністів.


Джерело: КЦ

Немає коментарів: