четвер, 22 квітня 2010 р.

КАТИНЬ-2. Влада США знає, що росіяни добили поляків, які вижили в авіакатастрофі?

дика кацапня
За повідомленням американського журналіста-дослідника Сергія Мельникофф на його сайті ГУЛАГ, американська розвідка підтвердила, що члени міжнародної терористичної організації ФСБ Росії добили поляків, які вціліли у влаштованій цією бандою авіакатастрофі польського літака. Мельникофф пише:

«Росіяни розстріляли тих, хто вціліли в літаку. Американський експерт: «нарешті, ці суки попалися!». Сайт ГУЛАГ отримав думку американського федерального експерта про відеозапис, зроблений безпосередньо після катастрофи літака з главою держави Лехом Качиньським і вищим керівництвом Польщі.

На умовах анонімності федеральний експерт спеціальних урядових служб США висловив впевненість в тому, що на плівці зафіксований розстріл російською спецкомандою вцілілих учасників урядової делегації.

Думка експерта однозначна: «Росія стоїть на межі війни з цивілізованим світом!». І ще він додав: — Нарешті, ці суки попалися!». Кінець цитати.

Раніше ряд американських опозиційних сайтів, як про це вже повідомляв КЦ, вказували з посиланням на розвідувальні дані спецслужб США, що президентський літак Польщі був підірваний міжнародною терористичною організацією ФСБ Росії.

Сергій Мельникофф має багаторічні зв'язки з військовою розвідкою США і на початку «перебудови» був за завданням американської розвідки з декількома таємними місіями в Росії в пошуках американських льотчиків, зниклих на території супротивника під час в'єтнамської війни.

Інформація від Сергія Мельникофф досі завжди мала довіру читача і характеризувалася ним достовірною.

Джерело: КЦ

Немає коментарів: