вівторок, 6 квітня 2010 р.

Бандитам — владу! В Азарова пояснили, як заступником міністра оборони призначили засудженого за рекет


На сьогодні «уряд» прийняв вже 692 кадрових рішення. Всі вони мають раціональний і зважений характер, стверджує «міністр Кабінету міністрів» Анатолій Толстоухов в інтерв'ю Дзеркалу тижня, на яке посилається Флот2017.

«На сьогодні уряд прийняв 692 кадрових рішення, 345 наказів пройшло по лінії міністра Кабміну. Тут і звільнення, і призначення. Ми діяли через кадрові співбесіди, через зустрічі з віце-прем'єрами і міністрами, чого тут два роки і в помині не було», — похвалився досягненнями нового уряду Толстоухов.

При цьому він підкреслив, що кадрові зміни в міністерствах і відомствах мають виключно раціональний і зважений характер.

«Коаліція, яка формується у ВР, серед інструментів своєї політики повинна мати кадри. І в цьому сенсі ми не застосовуємо якісь «мітли» і не наступаємо на чиїсь «граблі». Ми просто користуємося кадровим інструментом, бажаючи реалізувати політику, яку підтримав народ на виборах», — сказав він.

В той же час на питання журналіста Дзеркала тижня про причини призначення раніше судимого за рекет Олександра Черпицького на посаду заступника міністра оборони — начальника департаменту реалізації надлишкового майна, Толстоухов відповів: «Треба розуміти, що ми знаходимося на етапі, коли реалізовуються домовленості достатньо тривалого періоду часу, вінцем яких стали вибори і формування коаліції. І зрозуміло, що такий процес об'єктивно і суб'єктивно без витрат пройти не може».

Раніше своє обурення фактом призначення Олександра Черпицького, відомого також як Чєпчік, на посаду заступника міністра оборони висловив голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко.

Тим часом, нердеп від Народної самооборони Геннадій Москаль заявив, що останні призначення, здійснені новим «керівником» МВС Анатолієм Могильовим, співпадають з картотекою розшукуваних Інтерполом.

Джерело: Тризуб

Немає коментарів: