пʼятницю, 5 листопада 2010 р.

КАТИНЬ-2. Професор Дроздович підтвердив, що Ту-154М був знищений термовибухом

кацап
За повідомленням варшавської газети Nasz Dziennik, відомий польський професор Ришард Дроздович підтвердив висновки професора Мирослава Даковського, що при здійсненні теракту проти Президента Польщі і 95 його прихильників російські терористи з банди ФСБ Росії використовували термовибух.

Згідно розрахункам польського вченого,  московський МАК сильно завищив перевантаження, яким нібито піддалися убиті і добиті чекістами пасажири Ту-154М.

Те, що фюзеляж звалився на землю, перекинувшись на дах, не можна пояснити принципами опору матеріалів. Твердження МАК про переворот «на дах» на низькій висоті менш ніж за 6 секунд і аналіз стенограм показують їх брехливість.

За оцінками експертів в області аеродинаміки, авіації і фізики вказані МАК величини перевантажень, які нібито  впливали на пасажирів Ту-154М під час катастрофи, є сильно завищеними.

У травні цього року МАК повідомив, що «дослідження показало, що у момент руйнування структури літака в переверненому положенні перевантаження для пасажирів склали близько 100 g (у сто разів більше, ніж гравітація Землі).

Вижити при таких нібито перевантаженнях пасажирам було неможливо.

За різними оцінками експертів, що працюють з газетою, величина перевантаження при контакті із землею могла бути тільки 4–8 g, і це ставить питання про справедливість припущення, що пасажири загинули від величезних перевантажень.

За свідченням професора Рішарда Дроздовича, льотчика і фахівця в галузі авіаційної аеродинаміки, для оцінки точності розрахунків МАК слід звернутися до прийнятої методології.

Навіть якщо припустити прискорення близько 4–8 g, то пасажири повинні були вижити, оскільки перевантаження були позитивними.

Наслідки дії перевантажень на мозок людини різні. Відомо, наприклад, що середня людина може витримати негативні перевантаження 2–3 g, тоді як позитивні перевантаження до 10 g не є смертельними.

— При ексгумації трупів людей, загиблих в Смоленській катастрофі, можна виявити на основі детального дослідження сліди у мозку цих людей, що призвели до смерті, — сказав він. Такі дослідження могли б також перевірити, чи дійсно літак ударився об землю дахом.

Згідно розрахункам фізиків також важко пояснити, чому фюзеляж розпався на безліч частин, оскільки літак зроблений з дюралюмінію. 

Ребра жорсткості не могли допустити його розпаду на більше трьох частин.

Руйнування літака на безліч дрібних частин йде врозріз з принципами опору матеріалів, і, таким чином, може свідчити про інші причини розпаду, ніж удар об землю, політкоректною мовою дав зрозуміти професор Дроздович, що літак був знищений термовибухом.

— Обертання літака уздовж осі, можливо, відбулося набагато раніше, після втрати керованості і, звичайно ж, не після зіткнення з деревом, — підкреслив він.

КЦ


До теми:
ВІДЕО. КАТИНЬ-2. Сумнівів більше немає: Відео доводить — вцілілі поляки були добиті розстрільною командою росіян

Немає коментарів: