вівторок, 22 листопада 2011 р.

МОСКАЛЬСЬКІ РЕКОРДИ. Росія вийшла на перше місце в світі за кількістю вбивств

russia
За повідомленнями ЗМІ, нещодавно опублікована доповідь розташованого у Відні Офісу ООН по наркотиках і злочинності UNODK (United Nations Office on Drugs and Crime) «Глобальне дослідження гоміциду-2011»  (Global Study on Homicide 2011) засвідчила, що Росія обігнала США за кількістю вбивств. Гоміцид — це вбивство людини людиною.

У 2009 р. (дані по гоміциду в Росії були розраховані саме за той рік) в Росії  вчинено 15 954 вбивства. У США зареєстровано 15 241. При цьому населення США перевищує населення Росси в три рази.

Проте цифри, наведені в доповіді ООН, не відображають справжньої ситуації з душогубством в Росії. Згідно статистиці тербанди МВС, в Росії в 2009 році насправді було зареєстровано 18,2 тисячі вбивств.  Але ці дані до ООН не потрапили.

Згідно результатами багаторічного вивчення латентних вбивств (прихованих, таких, що не потрапили до статистики), проведеного в НДІ академії генеральної прокуратури під керівництвом професора Іншакова, рівень вбивств, розрахований на основі багаточинникової моделі, за минуле десятиліття в Росії постійно зростав. І склав у 2009 році не 15,9, а 46,2 тисячі.

Таким чином Росія випереджає формального ООНівського світового лідера з гоміциду — Бразилію, де населення на 50 мільйонів більше, ніж в Росії. Прийняти на віру офіційні твердження про 15,9 або 18,2 тисячі вбивств не можна, оскільки  за 2009 рік до тербанди МВС надійло 45,1 тисячі заяв про вбивства, 77,9 тисяч трупів тоді числилися невпізнаними, а 48,5 тисяч зниклих без вісті громадян так і не знайшли.

КЦ

Немає коментарів: