середу, 22 травня 2013 р.

Протест проти терору толерастів

Dominique Venner
Відомий французький письменник-націоналіст застрелився біля вівтаря Нотр-Даму, протестуючи проти  легалізації спарювання педерастів.


78-річний письменник Домінік Веннер (Dominique Venner
покінчив життя самогубством біля вівтаря собору Паризької Богоматері, вистріливши собі в рот з рушниці. В результаті інциденту французька поліція вирішила терміново евакуювати людей і закрити на деякий час одну з головних культурних пам'яток Франції, пише News.ru.com


За попередніми даними, чоловік звів рахунки з життям близько 16:00 за місцевим часом.
Зараз місце події оточене поліцією, представники правоохоронних органів підтвердили, що при собі у Веннера знайшли лист, в якому він пояснював причини свого вчинку.

Очевидці повідомили, що перед тим як пролунав постріл він поклав його на вівтар. Лист вже віддано на експертизу.

Про мотив, який спонукав Веннера звести рахунки з життям, поки офіційних повідомлень немає.

Проте, беручи до уваги його різку критику на адресу прийнятого у Франції закону про т.зв. "одностатеві шлюби" (за кілька годин до самогубства Веннер у своєму блозі опублікував замітку, в якій активно підтримав противників "одностатевих шлюбів") і той факт, що самогубство сталося всього за кілька годин до концерту на підтримку "одностатевих шлюбів", можна з упевненістю припустити, що саме послужило причиною суїциду відомого письменника.

Веннер колекціонував зброю, в 1996 році своєму хобі він присвятив працю під назвою "Американські револьвери і пістолети". Швидше за все це пояснює те, що письменник позбавив себе життя за допомогою колекційного "шестизарядника".

На місце події терміново прибув міністр внутрішніх справ Франції Манюель Вальс. Він розповів журналістам, що на момент самогубства в будівлі собору знаходилося близько півтори тисячі осіб, більша частина з яких - туристи. Як довго собор залишиться закритим для публіки, міністр не уточнив.

Домінік Веннер спеціалізувався він на військовій і політичній історії, на момент смерті був редактором журналу La Nouvelle Revue d'Histoire. Раніше він брав активну участь у французькому русі націоналістів.

Радикальні переконання Веннера призвели до того, що він вступив у підпільну терористичну Секретну озброєну організацію (OAS), через що півтора роки відсидів у в'язниці.

Незважаючи на тюремний термін, Веннер став досить відомим журналістом і письменником у Франції, володарем численних літературних премій. Зокрема в 1981 році він удостоївся премії Французької академії за "Історію Червоної армії".

Нагадаємо, раніше в Парижі пройшла масова акція проти легалізації "одностатевих шлюбів". Тисячі людей з різних департаментів країни пройшли ходою від Великої арки братства в кварталі Дефанс до не менш відомої паризької пам'ятки – Тріумфальної арки.

Джерело: Княже Місто

Немає коментарів: