вівторок, 11 травня 2010 р.

КАТИНЬ-2. Росіяни підсунули полякам перемелений труп терориста з ФСБ?

За повідомленням польського інформаційного агентства Polska Web News, принаймні, одна з жертв катастрофи не була впізнана. Можливо, що це був російський терорист з бригади кілерів, посланих для добиття поляків, що вижили в катастрофі, який був застрелений уцілілим охоронцем Качиньського, перед тим, як його убили росіяни. Агентство повідомляє:

«В неділю у Варшаві були поховані останні 12 жертв трагедії. Це були останки людей, що не підлягають впізнанню , їх спалили і в урнах поховали в могили. Родичі мертвих відмовилися з незрозумілих причин вказати на урнах імена загиблих.

Серед останніх 12 жертв, похованих в могили, знаходилася, з якихось причин, не впізнана особа. На місці катастрофи були виявлені людські останки, ДНК яких не співпадала з жодною відомою по імені жертвою. За даними «Polskaweb», при розтині в московському інституті судової медицини росіяни обдурили сім'ї жертв катастрофи».

Відзначимо, що нічого дивовижного тут не немає. Як відомо, росіяни майже цілих 50 років брехали всьому світу про Катинь-1, що нібито польських офіцерів розстріляли «злі німці». Природно, що росіяни брешуть і зараз.

Джерело: КЦ

Немає коментарів: