неділю, 9 травня 2010 р.

ПРОПАГАНДА. Гастролі російських «зірок» закордоном оплачуються терористичним угрупуванням ФСБ Росії

московський тероризм
З різних країн світу поступає інформація, що т.з. російські «зірки» — вірні провідники чекізма — прямують в країни вільного світу для пропаганди і проповіді русизма.

Зокрема, виступаючи в Інституті журналістики Вільнюського університету перед студентами, колишній спікер Сейму, парламентарій Арунас Валінськас попередив про інтереси Росії в Литві, заявивши, що гонорари концертуючим в Литві російським «зіркам» оплачуються із спеціального фонду російського чекістського уряду.

«Не хочу залякувати, але хочу сказати одну річ. Якщо в 1940 році сонце Москви приїхало на башті танків, то зараз ці інтереси нікуди не поділися», — попередив він.

Політик нагадав, що Росія не відмовилася від економічних і військових засобів, для відбудови колишнього геополітичного простору. Одним способом Росія працює в Латвії, по іншому — в Естонії, Грузії, Україні.

«Головна небезпека в Литві в тому, що танки приїжджають не на вулиці, а на наші голови — через ТБ і звідусіль з інших місць. За свідченням Арунаса Валінськаса, російським «зіркам», виступаючим закордоном, «гонорари виплачуються з певного фонду, їх оплачує російський уряд».

Джерело: КЦ

Немає коментарів: