четвер, 13 травня 2010 р.

СКАНДАЛ. Лора Буш натякає, що Путін міг отруїти Джорджа Буша на саміті G8 в 2007 році

московські маніаки
За повідомленнями світової преси, 7 червня 2007 року на саміті G8 на балтійському курорті Хайлігендамм (Heiligendamm) біля Ростока (колишня ГДР) в дружній до Росії Німеччині, була зроблена спроба отруїти американського президента Джорджа Буша і решту членів американської делегації.

Про це розповіла дружина Буша Лаура в своїх мемуарах, які вийдуть в світ пізніше в цьому місяці.

Отруєння відбулося під час офіційного обіду, на якому був присутній майор КДБ путін. Наступного дня члени американської делегації відчули себе погано. Путін почував себе чудово.

Лаура Буш пише: «Була отруєна майже дюжина членів нашої делегації, навіть Джордж, який почав відчувати себе погано рано вранці на брифінгу із співробітниками свого апарату.

Одному з наших військових радників важко було ходити, а один працівник апарату Білого дому повністю втратив слух на одне вухо. Секретна служба була піднята по тривозі і почала прочісувати курорт у пошуках отрут.

Джордж відчув себе так погано, що не міг зустрітися з Саркозі і навіть стояти на ногах, щоб з ним привітатися».

Президент США був вимушений відкласти першу зустріч цього дня з Саркозі. У пресі офіційно було повідомлено: «Буш відчув легке нездужання сьогодні вранці і приєднається до робочої зустрічі відразу ж, як тільки зможе».

Саміт проходив з 6 по 8 червня 2007 року. На саміті путін виразив незадоволеність Бушу за американські плани розміщення елементів ПРО в Польщі і Чехії. Саміт відомий тим, що після нього в Інтернеті було викладено відео зовні п'яного Саркозі. У цьому стані він опинився після зустрічі з Путіном.

Путін вважав німецький курорт російським, оскільки там свого часу часто відпочивала російська імператорська царська сім'я, яка володіла там резиденцією.


Джерело: КЦ

Немає коментарів: