пʼятницю, 16 грудня 2011 р.

МОСКАЛЬСЬКА ТЕХНІКА. На Таймирі згорів атомний криголам, викид радіації приховується

российские технологии 
За повідомленнями російських окупантів Сибіру, 15 грудня на Таймирі (поневолена росіянами Долгано-Ненеція) згорів 22-річний російський  атомний криголам «Вайгач», що стоїть на приколі в районі селища Караул. За іншими російськими даними, це корито рухалося з Дудінки до Мурманська, а за третіми російськими даними воно загорілося під час плавання по річці Єнісей.

Оскільки росіяни брешуть скрізь і завжди, то достовірно встановити, що саме там відбулося неможливо. За одними даними, в пожежі загинули 3 і поранено 1 росіянина, за іншими — двоє загинули, поранений один. Чи загинули вони від радіації або від чогось ще, не відомо. Іржава російська судина загорілася о 6 ранку за місцевим часом відразу в 3 каютах. Причини не повідомляються. Про витік радіації не мовиться ні слова, що означає, що вона має місце.

Російські ЗМІ повідомляють, що проводитиметься «розбір судна», тобто його залишки розрізатимуть на частини, які потім будуть поховані.  Це теж свідчить про те, що був сильний викид радіації.

«Для розбору судно можна відбуксирувати або до Дудінки, або в населений пункт Караул, поблизу якого і відбувся інцидент», повідомив якийсь член путінської тербанди МНС «Комсомольській правді».

Росіяни також пишуть, що криголам віз харчі жителям селища Караул і що тепер в них буде дефіцит з їжею. Це свідчить про те, що ці харчі з  криголама не можна використовувати. Отже вони повинні бути заражені радіацією.


КЦ

Немає коментарів: