середу, 14 липня 2010 р.

Лукашенко і Саакашвілі зустрілися в Україні

Президент Грузії Михаїл Саакашвілі в ході візиту в Україну на ювілей Президента Віктора Януковича зустрівся в Криму й зі своїм білоруським колегою Олександром Лукашенком. Як повідомили у вівторок тбіліські телекомпанії з посиланням на джерела в керівництві Грузії, два лідера обговорили перспективи розвитку двосторонніх відносин і розширення економічного співробітництва, повідомляють Українські новини.
Тим часом офіційні джерела в Києві не підтверджують або відмовляються коментувати інформацію про зустріч президентів. Грузинські дипломати повідомляють, що Михаїл Саакашвілі приїжджав у Київ 9 липня, щоб привітати Віктора Януковича з 60-річчям, після чого відразу ж відбув у Грузію. Посол Грузії в Україні Григол Катамадзе також підтвердив, що метою візиту Саакашвілі була зустріч із Януковичем, а зустрічей з лідерами інших країн і представниками влади України не планувалося.
Джерело: КЦ

2 коментарі:

Українські Новини сказав...

Поставьте, пожалуйста, гиперссылку на сайт "Українських Новин" ukranews.com,как на первоисточник информации. Заранее благодарю!

Oleksandr Biletskyi сказав...

Вибачте, я Вас не розумію