середу, 14 липня 2010 р.

КАТИНЬ-2. Експерт ЦРУ: «Другу катинськую різанину теж влаштувала Москва»

Вбивство москвою Качинського
За повідомленнями польських ЗМІ, впливова опозиційна варшавська газета Gazeta polska опублікувала в спецвипуску статтю колишнього працівника органів ЦРУ США Джина Потіта, який свого часу працював за проектами американських розвідувальних літаків U2 і SR-71 і був директором стратегічної дослідницької групи Асоціації по електронній війні. Американський фахівець зокрема пише:

«Польський експерт по авіації, який має доступ до російського розслідування смоленської авіакатастрофи, сказав: «Ми знаємо, що відбулося, але росіяни забороняють нам про це говорити». Про те, що відбулося, знає кожна розсудлива людина.

Пам'ятаючи про масовий геноцид поляків під Катинню і про аналогічні події в інших країнах, історію вбивств КДБ, вбивства, напади і знищення росіянами своїх супротивників, які критикували позицію Кремля, ми можемо не дивуватися, що поляки, і не тільки вони, знають, що відповідальність за авіакатастрофу під Смоленськом несуть росіяни.

Ми уявляємо про геноцид 1930-х років, коли росіяни убили більше 20 мільйонів українців, і про мільйони людей, убитих радянською владою. Природно, що росіяни ж убили в Смоленській катастрофі майже 100 поляків, щоб позбавитися від людей, що вимагали розкриття правди про події під Смоленськом під час Другої світової війни.

Багато з нас, фахівців ЦРУ, пам'ятають про те, як росіяни шляхом спотворення сигналів, що поступають на навігаційні системи американських літаків, заманювали ці літаки глибоко на територію Росії (випадок з американським льотчиком Пауерсом — КЦ), щоб потім їх там збити і волати на весь світ, що вони порушили святая святих — «повітряний простір Радянського Союзу». Сам Радянський Союз не дрімав і не сидів, склавши руки, а заманив на свою територію корейський пасажирський боїнг-747 і знищив на його борту декілька сотень пасажирів.

У Смоленській авіакатастрофі росіяни убили представників польської політичної еліти і державних службовців, які на підставі документів і архівних даних намагалися виявити російських шпигунів в самій верхівці державної влади в Польщі. Зараз в Польщі не залишилося жодної людини, яка змогла б продовжити їх справу. Це саме те, чого хотів путін.

Прем'єр-міністр Польщі Туск є слабкою, легко маніпульованою людиною, яка ненавиділа убитого президента Польщі. Тепер росіяни отримали маріонетку, яка більше їх не турбуватиме своїми антикомуністичними виступами.

Політично добре поінформований Кремль бачить, що Вашингтон плазує перед ним на колінах (наприклад, відмова від розміщення повновкомплектованої системи ПРО в Польщі і Чехії, наша згода на дії Росії в Грузії і Україні, наші благання до росіян не допомагати Ірану і т.д.), і пришли до висновку, що Вашингтон не здатний сказати слово «ні». І дійсно цього слова сказано не було.

Це означає, що наше потенційне обурення і заклопотаність у зв'язку з «нещасним випадком» під Смоленськом повинні були б бути пустопорожнімі і м'якотілими, такими самими, як російське «розслідування» смоленської трагедії. Поляки сприймають її як другу Ялту, а росіяни і їх маріонетки, продажні поляки можуть думати, що всі мовчатимуть.

Проте Польщі і іншим країнам Центральної Європи такі речі знати краще. Для них немислима зрада».

Джерело: КЦ

Немає коментарів: