четвер, 9 грудня 2010 р.

Бидлоелітка замість створювати нові робочі місця збирається продати в рабство до Московії 1000000 українців

Бидлоелітка
До Києва мають прибути росіяни за 1 мільйоном „раб”-сили .

Федеральна міграційна служба Росії мала намір провести сьогодні переговори з Міністерством праці та соціальної політики України щодо організованого залучення українських трудових мігрантів для роботи в Росії.

Про це в Москві повідомив глава Федеральної міграційної служби (ФМС) Костянтин Ромодановський ще 1 грудня.

«Я бачу перспективу взаємодії на цьому етапі. Україна - це найважливіший міграційний партнер Росії. З України до Росії приїжджають найбільше іноземних громадян », - сказав К. Ромодановський.

За його словами, мова йде про організоване залучення українських трудових мігрантів за допомогою спеціальної «структури». К. Ромодановський підкреслив, що завдяки такому „механізму” мігранти з України будуть „легалізуватися” в Росії через надання їм легальної роботи. «У такій ситуації людина буде їхати не кудись, а в конкретне місце», - сказав він. З досвіду вже існуючих програм можна здогадатися що українських заробітчан будуть спрямовувати ту депресивні регіони Росії і через кредити, юридичні зобов’язання, надання житла, тощо всіляко стимулювати до залишення на постійне проживання у цих регіонах Росії. 

«Я хочу почати діалог з Міністерством праці та соціальної політики України в цьому напрямі», - сказав К. Ромадановський і додав, що робитеме це 7 грудня у Києві.

За його словами Росія потребує щорічно в залученні близько 5 млн. іноземних трудових мігрантів.

Він також очікує , що в наступному році на роботу в РФ з Україною приїде не менше 1 млн. чоловік. 

З огляду на це дуже цікавою виглядає постанова уряд РФ, який 1 грудня заборонив у 2011 році роботу в роздрібній торгівлі іноземних працівників.
Заборона поширюється на торгівлю алкоголем, ліками, торгівлі на ринках і в наметах, а також в роздрібній торгівлі поза магазинами, йдеться в постанові уряду. 

"Уряд Російської Федерації постановляє встановити на 2011 рік допустиму долю іноземних працівників у сфері роздрібної торгівлі у розмірі 0% загальної чисельності працівників, використовуваних вказаними господарюючими суб'єктами", - повідомляється на сайті уряду.

На думку ряду експертів дана постанова приурочена за часом до планованого раніше затвердження нового Податкового Кодексу України, який повинен був ( ще може? ) привести до масового безробіття серед дрібних підприємців України, і як наслідок стимулювати їх, чи якусь їх частину до пошуку роботи у сусідній Росії. Виглядає що росіяни не на жарт побоюються що безробітні українські торгівці можуть укоренитися на їхній ринках та торгівельних мережах .Ті ж експерти акцентують увагу назацікавленість Росії у існуванні в Україні високого рівня безробіття та нижчого аніж в Росії рівня заробітних плат . Цим також може пояснюватися очевидна лінія деяких членів теперішнього уряду на зниження рівня середньої заплати в Україні та ліквідацію мільйонів робочих місць у малому бізнесі .Реальність подібної тісної координації поміж російськими та українськими високопоставленими урядовцями по виконанню фактично програм Уряду Росії наочно демонструє діяльність українського міністра освіти Дмитра Табачника. 

Тобто заводи і фабрика, на які, за словами Михайла Бродського, повинні йти працювати безробітні малі підприємці, знаходяться в Росії ...


Майдан

До теми: ВІДЕО. “Аль-Джазіра” зняла фільм про рабську працю на шахтах Донбасу. 





Немає коментарів: