суботу, 11 грудня 2010 р.

Гей-парад на Майдані незалежності під виглядом соціальної акції

Педерасти, збоченці та інші толерантні виродки під виглядом соціальної акції проти податкового та трудового кодексів провели свій сатанинський шабаш на Майдані Незалежності в Києві.
виродки
підари
сатаністи
педерасти
толерантні виродки
підари

Олена Білозерська: Акція "АнтиЙолка"


Цю акцію я вважаю дуже шкідливою, і не лише тому, що її організувала лівацька профспілка ("Пряма дія") та борці за права сексуальних меншин.

Що сьогодні відбулося на Хрещатику? А те, що в купу зліпили необхідні і справедливі політичні та соціальні вимоги (такі, як протест проти податкового, житлового та трудового кодексів, проти комерціалізації освіти, утисків свободи зібрань тощо, і гасла на захист сексуальних збочень, мігрантів, і проти "фашизму".

Дико було бачити поруч загалом нормальні, хоча і з лівацьким ухилом, гасла типу "Рівність, справедливість, людська гідність!", "Так палаткам, ні палацам!", правильні і нагальні гасла "За свободу зборів", "Проти рабського трудового кодексу!" - і поруч єресь на кшталт "Права мигрантов = права человека!", "Права меншин = права людини", "Права ЛГБТ = права человека" і навіть "Права женщин = права человека!", плакати "Гомофобія поруч", "Единственная война, на которую я пойду, не задумываясь - война с фашистами!", "Мое тело - мое дело!", "Право на семью - право для всех" (зі значками нормальної, гейської та лесбійської пар).

Позитивний момент один - яскрава картинка і взагалі неабияка креативність (хоча мені більше подобаються акції, по яких видно, що це група студентів скинулась по 10 гривень на балончики, клей і папір, самі все придумали і самі зробили). Учасники акції тримали однакові пласкі "ялинки" - або зелені з перекресленими "ПК", "ЖК" і "ТК", або червоні зі знаком "цеглина". Також у багатьох в руках були "подарунки" владі від народу - перев’язані стрічками з бантиками коробки, на яких було написано: "Рабська праця", "Житловий кодекс: право стати бомжем", "Закон №2450 забороняє протест", "Скасування мирних зібрань", "Комерціалізація освіти" тощо.

Ці "подарунки" вони віднесли до недобудованої новорічної Йолкі ім. Януковича, а оскільки вона була оточена міліцейськими парканами і, відповідно, міліцією, урочисто покидали їх через паркан до її підніжжя. Далі пролунав "попереджувальний постріл для влади" (петарди), при цьому хтось із натовпу брякнув щось про коктейлі Молотова і сам же сказав "ой" :)
Після чого всі поскандували "Владу геть!" і "Хунту геть!". Менти попросили забрати "подарунки", але всі закричали "подарки - не отдарки!".

Дорогою до Йолкі скандували гасла: "Свобода! Рівність! Глобальна солідарність!" (глобальна - це як? усіх з усіма? Не буває), "Ми разом з народом за трудові свободи!", "Ні гомофобії! Ні фашизму!", "Ні фашизму, ні капіталізму!", "Права не дають, права беруть!" (оце правильне гасло), "Знання - не товар, універ - не базар!", "За свободу мирних зборів!", "Ліс для ялинок - Майдан для людей!", "Солнечному миру - да, да, да! Елкам на Майдане - нет, нет, нет!".
Багато говорили про те, що не може бути, щоб одна категорія людей мала права, а інша ні.

Основний негатив: це як "монстрації" у Росії, коли людей на рівні підсвідомості привчають, що демонстрації, мітинги і т.п. проводять ідіоти. В даному разі месідж такий: "Проти податкового, житлового і трудового кодексів, проти Могильова і Табачника виступають гоміки. Отже, брати участь у таких демонстраціях соромно".
Дієвість месіджу підтверджується і кількістю учасників. У вихідний день, на веселу і креативну акцію їх зібралося десь біля сотні. Коли ті ж самі люди організовували акцію за права студентів, але без гоміків - людей зібралося у рази більше.

Щодо решти вимог пояснюю по пунктах:
Права жінок ніхто у нашій державі не утискає - якщо вже жінка ледь не стала у нас Президентом. Таке гасло було б актуальне десь в арабській чи африканській країні, а у нас це все одно, що ходити по російськомовному Києву з плакатом "Я говорю по-русски!".

Легальних мігрантів ніхто у нас теж не утискає. Нелегальні мігранти підлягають затриманню і видворенню. Хто з цим буде сперечатись?

Сексуальні меншини у нас теж ніхто не переслідує. Геї та лесбійки не ховаються по якихось катакомбах, а нахабно дивляться на нас з екранів телевізорів і лайтбоксів. Їх ніхто не запроторює до в’язниць чи психлікарень і запроторювати не збирається.
Їм поки що, на щастя, не дозволяють лише ходити парадами і реєструвати шлюби - цього не можна, бо це проти інтересів нації і держави.
Геї та лесбійки є збоченці, і одна річ не переслідувати їх (бо переслідувати можна лише за злочини), і зовсім інша - узаконювати збочення, дорівнювати, наприклад, шлюби, від яких не буде дітей, а прийомні діти теж виростуть збоченцями, нормальним повноцінним сім’ям.

Тож чим є боротьба проти вигаданих утисків, або за права, які ніхто не утискає, - як не пропагандою цих збочень?

З "антифашизмом" ситуація ще гірша. "Борці з фашизмом" насправді борються не з фашизмом, якого в Україні не існує, бо немає жодного більш-менш впливового нацистського об’єднання. Є націоналістичні партії і організації, які, звісно, ж не планують геноциду чи захоплення чужих земель. Отже, "антифашисти" виступають проти націоналістів, за нелегальну міграцію і т.п. речі, які шкодять інтересам держави.
Дуже легкий і приємний шлях, до речі, - боротися з тінню. От спробували б вони поборотися, скажімо, з якоюсь цілком реальною етнічною мафією. Їм би одразу навішали по вухах, і вони б заспокоїлись.

П.С. Вже коли я була вдома, мені повідомили анонімно дослівно таке: що "у метро християнська молодь навішала бамбулів організаторам акції". Просили мене згадати про цей випадок, особливо підкресливши, що "не мають нічого проти профспілок і соціальних вимог - лише за те, що організатори були разом з пропагандистами гомосексуалізму".
Ліві цей епізод підтверджують



Фото Олени Білозерської

Немає коментарів: