вівторок, 14 грудня 2010 р.

Арійська Європа прокидається з летаргічного сну

Розселення аріїв з України.
 Карта з книги Артура Кемпа “Марш титанів.
 Історія білої раси” (March of the Titans.
A History of the White Race) —
USA, Ostara Publications 1999
18 грудня в Парижі пройде перша європейська конференція «Боротьба з ісламізацією Європи» за участю багатьох правих організацій і європейських осіб, відомих ворожим ставленням до Ісламу.

Організаторами конференції «Боротьба з ісламізацією Європи» є група, близька до національного фронту Франції — організації, що сповідує нетолерантне відношення до іноземців (зайд), особливо мусульман.

Конференція «Боротьба з ісламізацією Європи» проходить в період відродження здорових правих сил в Європі, аналогів якому не було. Вперше в історії Нідерландів, Великобританії і Швеції праві увійшли до парламенту цих країн. Не більше року тому в Швейцарії був проведений референдум по забороні мінаретів.

Також майбутню конференцію супроводжують вислови дочки лідера правих Жан-Марі Ле Піна — Марін Ле Пен про необхідність боротьби з Ісламом задля збереження самобутності французької і європейської цивілізації. За деякими оцінками, кількість мусульман в Західній Європі в даний час оцінюється у 23 млн., що еквівалентно п'яти відсоткам населення Старого Світу.



До теми: КОМУ ВНИЗ "Білі Демони"








Немає коментарів: