неділю, 19 грудня 2010 р.

На тлі вимирання німецької нації, берлінських школярів знайомлять з основами педерастії!.



Сатанинські плакати на стінці у берлінській школі. Фото Німецької хвилі.


У берлінських школах стартував черговий сатанинський проект "90 хвилин про сексуальне різноманіття" (Педерастію). Його мета - познайомити підлітків з нетрадиційними формами кохання (Справжня мета морально розкласти дітей ще у підлітковому віці, підмінити традиційні сімейні цінності тотальною розпустою і содомією). Причому, в класах, в яких переважають учні з міграційними корінням.

Дорогі українські батьки (теперішні і майбутні), прочитайте будь ласка цю “цікаву” статтю, толерантно розміщену на Українській Правді (без жодного незалежного коментаря!) та дайте собі відповідь на просте запитання: чи хочете ви, щоб вашій дитині в українській школі проводили подібні уроки? Якщо ні – дійте вже сьогодні, бо ці часи не за горами. Заодно поцікавтесь у вашої дитини, ЩО САМЕ викладають їм на різноманітних уроках толерантності, які регулярно відбуваються в українських школах?!

Методика "90 хвилин про сексуальне різноманітті" розроблена Союзом сексуальних меншин Берліна і Бранденбурга і підтримана берлінським сенатом. Останній так само надав фінансову допомогу у підготовці навчальних посібників для проведення таких занять у школах на уроках етики.

У рамках уроків етики школярі обговорюють різні теми, наприклад, що таке щастя, сенс життя, толерантність, справедливість, дискримінація. Мета вчителів - допомогти учням у формуванні власної думки з тих чи інших аспектів життя суспільства, пише Німецька хвиля.

"Проблему гомосексуалізму на своїх уроках я вперше тематизирувала на прохання Союзу сексуальних меншин Берліна і Бранденбурга. І була здивована реакції своїх учнів. Вона була іншою, ніж я передбачала", - зізналася одна з викладачок.
У 8-му класі, в якому проходили уроки "90 хвилин про сексуальне різноманітті", з 30 учнів 21 - з іноземним корінням. В основному це вихідці з турецьких, арабських і російськомовних сімей.
Розмова про гомосексуалізм вдався багато в чому завдяки змістовній брошурі, вважає вчитель. У ній, наприклад, можна знайти діалог між підлітками Кайем і Муратом, під час якого з'ясовується, що їх спільний знайомий - гей. Мурат йому симпатизує і сам намагається зізнатися у своїй нетрадиційній орієнтації.
"Текст у формі діалогу, який читається вголос, дає учням можливість, що називається, побувати в ролі цих хлопців. У діалозі чимало фраз і думок, які виводять на конструктивну розмову", - ділиться своїми спостереженнями педагог.

Немає коментарів: