пʼятницю, 27 листопада 2009 р.

Росія змушена купувати зброю для своєї армії на Заході

Мародерство армії РФ - масове явище під час війни з Грузією


За повідомленням американського журналу «Ньюсвік» у зв'язку з розвалом своєї застарілої військової промисловості Росія зараз вимушена купувати зброю на Заході, що, як відзначає видання, «в радянську епоху вважалося б зрадою».

Так цього місяця Москва оголосила, що вона купить в «Ізраїлю» на 50 мільйонів доларів непілотовані літаки замість своїх власних незграбних і дорогих аналогічних виробів, що довели свою неспроможність в російсько-грузинській війні.

Журнал нагадує, що за 5 днів цієї війни грузини збили не менше 11 російських літаків і декілька дронів.

Цього року росіяни вже купили для своєї армії снайперські гвинтівки в Англії і пістолети для елітних частин в Австрії.

«Найостанніше покоління» російських озброєнь: винищувачі-бомбардувальники Су-34 і Су-35, винищувач Міг-35, система ПВО С-400 і ракети малої дальності «Іскандер» — є, за свідченням російського військового експерта Фегельхауера, модернізацію зброї старого покоління, створеної ще 30 років тому.

Стан російської армії був виразно продемонстрований під час російсько-грузинської війни, відзначає видання.

Дорога від Цхинвалі до Горі була заставлена російськими бронетранспортерами, що зламалися, а російські солдати воювали там в кросівках.

В порівнянні з добре оснащеною США грузинською армією росіяни виглядали як солдати з документального фільму про другу світову війну.

Джерело: КЦ

Немає коментарів: