пʼятницю, 27 листопада 2009 р.

Російський священик - контрабандист намагався ввезти в Україну психотропи і 300 прикрас

Так звана "московська православна церква" - департамент НКВД/КГБ/ФСБ

У Донецькій області прикордонники затримали росіянина, що назвався священиком, який намагався ввезти в Україну ювелірні вироби та психотропні препарати.
Як повідомили в Державної прикордонної служби України, 34-річний житель Ростовської області на автомобілі Toyota їхав через пункт пропуску Успенка. Побачивши, що машину починає перевіряти оглядова група зі службовою собакою, росіянин занервував. Стурбованість мандрівника зауважив кінолог, після чого прикордонники ініціювали поглиблену перевірку авто.

Спочатку співробітники пункту пропуску знайшли препарат психотропної дії Феназепам, 16 таблеток якого були заховані в сумочці між передніми сидіннями. Згодом прикордонники виявили цілий "скарб", захований у кофрі для ноутбука. Всього співробітники пункту пропуску нарахували 301 ювелірний виріб - ланцюжки, хрестики та каблучки. На багатьох з них були цінники, з пробою золота або срібла, вагою і вартістю в російських рублях. На кількох каблучках також було каміння білого і зеленого кольору.

Водій Toyota назвався священнослужителем і як доказ дістав хрест і рясу. Він запевняв, що не декларував ювелірні вироби, оскільки повинен був залишити їх у Ростові-на-Дону, але забув. Про походження такої кількості прикрас мандрівник нічого не сказав. А на запитання про психотропні таблетки відповів, що приймає їх від безсоння.

Вилучені у росіянина таблетки і прикраси передали на митницю. Експерти оцінюють вартість знайдених коштовностей.

Джерело: Кореспондент

Немає коментарів: