пʼятницю, 13 листопада 2009 р.

Україна візьме участь в «Dubai Airshow 2009»

Україна - одна з кількох країн світу, яка має ПОВНИЙ цикл в авіабудуванні!
АН-225 МРІЯ
АН-225 МРІЯ найбільший і найвантажопідйомніший літак у світі, розроблений Київським КБ ім. Антонова. Мрія здатна перевозити на великі відстані вантажі вагою до 250 тн., наприклад 50 легкових авто. 22 березня 1989 року Мрія здійснила політ з Києва в Лє Бурже з вантажем у 163 тн., під час якого було побито 110 (СТО ДЕСЯТЬ!!!) світових авіаційних рекордів! Таке досягнення - рекорд сам по собі!
Україна візьме участь в одному з найбільших авіашоу світу — «Dubai Airshow 2009», яке пройде 15–19 листопада в Дубаї (ОАЕ) в Міжнародному виставковому центрі аеропорту Дубая. Нашу країну представлять Державний авіабудівний концерн «АНТК ім. О.К. Антонова» і ВАТ «Мотор Січ»

Авіашоу в Дубаї вже давно стало одним з найбільш важливих заходів в календарі світової авіаіндустрії і не тільки. Це провідна світова подія в цивільній і військовій авіапромисловості незмінно привертає увагу урядових кіл різних країн світу, військових, бізнесменів і експертів в області авіабудування. Не зважаючи на глобальну фінансову кризу, масштаби «Dubai Airshow 2009» продовжують зростати. Цього року організатори задіяли 5 тис. кв. м додаткових виставкових площ в павільйоні «Emirates Hall». Свою продукцію представлять близько 900 компаній з 47 країн, що на 10 відсотків більше, ніж на попередній виставці.

Більш ніж 40 тематичних розділів виставки представляють авіакосмічні технології, цивільні і військові літаки, авіаційне устаткування, літакобудування, військову техніку, ракетні системи, аеропорти, програмне забезпечення для авіації, космічні технології і супутниковий зв'язок і багато що інше. На відміну від аналогічних виставок, військовий сектор традиційно є ключовим на «Dubai Airshow», складаючи близько 40 відсотків представленої авіатехніки і устаткування.

Одним з самих захоплюючих моментів в програмі виставки стануть щоденні демонстраційні польоти. Крім того, на одній з найбільших в світі стаціонарних експозицій авіатехніки цього року будуть представлені 107 повітряних суден (трохи менше в порівнянні з виставленими минулого року 140 літальними апаратами). За попередніми оцінками, шоу в Дубаї відвідають близько 50 тис. осіб. Планується, що своєю присутністю «Dubai Airshow» вшанує Президент України Віктор Ющенко, який знаходитиметься в ОАЕ 15–17 листопада з офіційним візитом.
Цього року «Dubai Airshow», за словами організаторів, востаннє пройде в Міжнародному виставковому центрі аеропорту Дубаю. Як очікується, вже в 2011 році виставка «розпрямить крила» на території гігантського аеропорту у вільній економічній зоні Джебель Алі (емірат Дубай).

З 1989 року «Dubai Airshow» проводиться один раз на два роки. За підсумками 2007 року на виставці були укладені контракти на рекордну суму у 5,5 млрд, продано 540 літальних апаратів. Шоу відвідали 45,4 тис. бізнесменів, інвесторів, військових і фахівців в області авіабудування з 131 країни.

.

Немає коментарів: