пʼятницю, 27 листопада 2009 р.

ДИКІ МОСКАЛІ. Москалі заявили, що українця розстріляли законно

Російські прикордонники застрелили українця «при спробі перетнути кордон в недозволеному місці». Вбивці діяли в рамках закону, заявили представники російської влади.

У Москві стверджують, що старший прикордонного наряду зажадав, щоб порушник зупинив машину, потім прозвучав попереджувальний постріл, і лише після росіяни відкрили вогонь по автомобілю.

Вбивство стало «черговим свідченням необхідності демаркації українсько-російського кордону», мляво зауважили в Києві. Крім того, там розраховують «на оперативне і повне розкриття всіх деталей цього трагічного випадку. І особливо обставин, за яких російськими прикордонниками був відкритий вогонь на ураження», мовиться в офіційній заяві українського МЗС.

Російська сторона навела голлівудську версію вбивства, розповівши цілу історію про «порушника кордону», який «намагався сховатися на українській території». Сховатися у себе вдома від куль російських вбивць українцю не вдалося. Його розстріляли.

Російська сторона стверджує, що у ніч на четвер українець на білій «Ниві» з причепом в'їхав до Росії, оминувши степом прикордонний пункт: він нібито віз контрабандний вантаж устаткування для катерів.

Прикордонники засікли порушника, він розвернувся і спробував сховатися на українській території. Але бажання українця повернутися додому не сподобалося російським прикордонникам.

Вони стверджують, що українець «вочевидь, спробував задавити одного з прикордонників — його зачепило бампером».
За дивовижною версією банди СКП РФ, «падаючи, прикордонник встиг вистрілити у бік машини». Постріл падаючого прикордонника виявився таким влучним, що куля влучила українцю в шию і вбила його.

Джерело: КЦ

Немає коментарів: