середу, 15 вересня 2010 р.

Путін не зміг спростувати просочування інформації про наказ убити Лукашенка


Путін віддав наказ убити Лукашенка

За повідомленнями ЗМІ, захоплений зненацька і спійманий на місці злочину в злочинних планах путін в особі свого спікера Пескова відмовився коментувати виставлене в Інтернеті попередження колишнього терориста з банди ФСБ про те, що путін віддав наказ про фізичне усунення («зачистці»)  білоруського лідера Олександра Лукашенка.

«Навряд чи варто коментувати», — відповів Песков на прохання журналістів прокоментувати цей відеоролик, до ладу не пояснивши, по чекістському звичаю, чому «навряд чи».

Він також використовував старий чекістський метод дискредитації джерела інформації, оголосивши слова терориста, що розкаявся, «маренням шизофреніка», хоча людина, записана на ролику YouTube, викликає враження професійного фахівця, а зовсім не хворого.   

Вкажемо в зв'язку з цим, що викладене в мережі попередження дуже серйозне, оскільки 10 квітня 2010 року, як доводять незалежні дослідники, тербанда ФСБ по прямому наказу путіна убила в підлащтованій авіакатастрофі 96 провідних представників польської політичної і військової еліти під Смоленськом, включаючи президента Польщі Леха Качиньського.

Тому у путіна накопичився вже певний досвід у вбивстві неугодних йому голів іноземних держав.

Нагадаємо, що терорист, що розкаявся, з російської банди ФСБ в своїх свідченнях у відеоролику зокрема вказав:

«Вже відпрацьовано декілька сценаріїв знищення Лукашенка: пристрій автомобільної або авіаційної катастрофи, зараження через подарунок або поштове відправлення, задіювання снайпера».

КЦ 

Немає коментарів: