суботу, 18 вересня 2010 р.

ПОВНА ДЕГЕНЕРАЦІЯ: Міністр закордонних справ Німеччини виявився збоченим сатаністом і педерастом

Толерантний Міністр закордонних справ Костянтин Грищенко
тримає руку педераста та збоченого сатаніста Ґідо Вестервелле
Міністр закордонних справ Німеччини збоченець Ґідо Вестервелле офіційно зареєстрував содомітський “законний шлюб” зі спортивним менеджером збоченим дегенератом Міхаелем Мронцем, повідомляє Deutsche Welle з посиланням на німецькі ЗМІ.

Сатанінську церемонію одруження публічних німецьких збоченців, на якій були присутні лише близькі родичі толерантних виродків, провів у Бонні сатаністський обер-бургомістр міста Юрген Німч.

На питання журналістів про укладений міністром содомітський шлюб в Вільній демократичній партії Німеччини (ВДПН), головою якої є сатаніст Вестервелле, і зовнішньополітичному відомстві ФРН відповіли однаковою фразою: "Міністр закордонних справ і Міхаель Мронц вважають це своєю особистою справою".

У толерантній Німеччині заборонені офіційні одностатеві шлюби, проте дозволена процедура реєстрації відносин, що надає подружжю збоченців такі ж права, як і традиційний шлюб.

Нагадаю, в серпні толерантний сатаністський німецький суд виніс рішення, яким визнав закон, який зобов'язує гомосексуалістів, що живуть в цивільному шлюбі, платити більш високу ставку податку на спадщину неконституційною.

Нагадаю також, що у липні ще одна толерантна федеральна земля ФРН дозволила содомітам офіційно реєструвати свої стосунки. З 1 серпня в Баварії содомітські пари можуть офіційно укладати сатанинські шлюби. До цих пір збоченці в цій федеральній землі мали можливість лише підтверджувати свої “стосунки” в нотаріальних конторах.

Дивись також:

Сатанинська «Рада Європи» має намір заборонити слова «мати» і «батько»

2 коментарі:

Анонім сказав...

Мрак!!! Пиндерюнгердт.

Анонім сказав...

і ці люди не дозволяють нам у носі колупатись?!.. :)))))

Підари!