пʼятницю, 1 жовтня 2010 р.

Толерантність це... Мер Амстердама вимагає навчати дітей початкових шкіл основам содомії

Спалення за содомію лицаря Гогенберґа та його слуги під стінами Цюріха, 1482.

Мер столиці Нідерландів Амстердама Еберхард ван дер Лаан закликав навчати голландських дітей основам гомосексуалізму, починаючи вже з початкової школи. Раніше цей мер вимагав використовувати систему освіти для пропаганди содомії, але тепер вирішив залучити в це вже і початкову школу.

Назвавши себе «фанатиком в цьому питанні», Еберхард ван дер Лаан вважає, що такий освітянський захід «підвищить в суспільстві толерантність до секс-меншин».

Іншими словами мер голандської столиці вимагає насаджувати гомосексуалізм і лесбійство серед дітей починаючи з 7 років.

Серед головних цінностей, які повинні виробити в підростаючому поколінні нові методи сексуальної освіти, ван дер Лаан назвав наступне: «Потрібно навчити дітей, що в Нідерландах нормально, коли двоє чоловіків йдуть рука в руку вулицею».

Загальновідомо, що Голандія є одним з еталонів західної демократії. Тут, наприклад, вже багато років вчителі розповідають дітям в школах на т.з. «уроках статевого виховання», що содомія є нормою, а любов між чоловіком і жінкою є відхиленням.

Паради содомітів в Амстердамі збирають до 300 тисяч збоченців обох статей, а чисельність нормальних людей стає все меншою.

У цій країні демократія зміцнилася так сильно, що содоміти спокійно спарюються серед білого дня на міських пляжах.

Вкажемо в зв'язку з цим, що одним з основоположних документів сучасної західної демократії є так звана «Європейська соціальна хартія».

Кожна країна, що підписала цей документ, автоматично приймає на себе міжнародні зобов'язання по його дотриманню. Положення хартії, серед іншого, припускають впровадження в суспільстві за західним зразком так званої «ювенальной юстиції», «нових відносин» вчителя і учня в школах, а також ознайомлення дітей з правами гомосексуалістів, тобто педерастів.

Насадження педерастії на всіх рівнях суспільства, починаючи з дитячих учбових закладів, є однією з головних демократичних цінностей, природно, під маскою «сексуальної освіти» і «толерантності».

Вкажемо в зв'язку з цим, що т.з. «ювенальна юстиція» припускає контроль вчителів і омбудсменів за батьками, у яких зможуть під будь-яким приводом відняти дитину і помістити її до органів опіки, як це вже стало нормою в Західній Європі.

Наприклад, якщо дитина поскаржиться вчителеві в школі, що мама з татом не купують їй цукерок, або, не дай Боже, тато набив малюка за погану поведінку, цього буде досить, щоб відібрати дитину у батьків і передати на виховання державі.

Таким чином, якщо т.з. омбудсмен дізнається, що батьки пару разів шльопнули дитину, то він може звинуватити їх в «нетолерантному підході» і «утиску прав дитини». А якщо справа дійде до суду, то батьків можуть позбавити батьківських прав, а дитину направити в притулок, де її виховають у дусі демократичної толерантності.

КЦ 


До теми: 
Вакханалія публічної розпусти захлеснула Європу


На догоду содомітам-гомосексуалістам закриють останнє католицьке агентство усиновлення в Англії


ПОВНА ДЕГЕНЕРАЦІЯ: Міністр закордонних справ Німеччини виявився збоченим сатаністом і педерастом


Португальські депутати-сатаністи узаконили спарювання педерастів


Сатанинська «Рада Європи» має намір заборонити слова «мати» і «батько»


Сатана править бал: сектанти Швеції дозволили одностатеві «шлюби»

Немає коментарів: