пʼятницю, 27 серпня 2010 р.

ТОЛЕРАНТНІСТЬ ЦЕ... ДЕГЕНЕРАТИ І ЗБОЧЕНЦІ: У Берліні відкриють ресторан для канібалів

Дегенерація

Рекламна кампанія берлінського ресторану "Flimé", відкриття якого заплановане на 8 вересня, викликала в публіки хвилю цікавості та обурення. Адже новий заклад обіцяє готувати вишукані наїдки для канібалів.

Господарі ресторану, місце знаходження якого ще не розголошується, звернулися через інтернет до потенційних донорів, які були б не проти перетворити якусь частину свого тіла на вишуканий делікатес, повідомляє 
El Mundo.


"Пройшовши медичне обстеження, ви зможете вирішити, яку частину вашого тіла ви ладні пожертвувати", - йдеться на сайті закладу.


Звідти ж бажаючі одержати "членство у клубі" можуть скачати анкету потенційного донора - із запитаннями про вік, хронічні захворювання, куріння, споживання алкоголю або наркотиків, вагу, групу здоров'я й навіть про те, чи не є, бува, особа вагітною.


Власником закладу є бразилець Едуардо Амадо. Майбутнім клієнтам він обіцяє "кухню культури варі, племені канібалів з амазонської сельви" у комбінації з класичними бразильськими рецептами.
"Згідно з давнім прислів'ям варі, для нас важливо те, що "їсти - це більше, ніж втамовувати голод". Ми дивимось на харчування як на духовний акт, у якому приймається душа та сила істоти, яку ми споживаємо", - зазначає на сайті Амадо.


УП

Немає коментарів: