понеділок, 11 жовтня 2010 р.

ФСБ нагадала головному польшевіку Коморовському, що він теж смертний

комаровський
За повідомленнями російських і польських ЗМІ, польська делегація, яка їздила в Катинь, приземлившись у Вітебську, щоб вшанувати пам'ять убитих в авіакатастрофі 10 квітня 2010 року 96 представників польської еліти, не змогла повернутися додому.

Лайнер, на якому вони повинні були летіти додому, ні з того, ні з цього «зламався».

У лайнера Boeing-737, на якому повинна була летіти дружина польшевістського президента Польщі Ганна Коморовська, несподівано виникли проблеми із стартером одного з двигунів. Дружина нового президента Польщі Коморовського вирішила спочатку залишитися в білоруському місті Вітебськ, поки з Варшави не прибуде інший літак.

Потім рейс другого літака поляки скасували «з міркувань безпеки». Літак вилетів з Варшави справним, але під час польоту вийшов з ладу допоміжний генератор, що відповідає за запуск двигуна і кондиціонер. Літак порожнім повернувся до Варшави.

Таке нагромадження «випадковостей» примушує припускати, що росіяни знову могли використовувати міконінг, як і у випадку з терактом проти літака Леха Качиньського.

Зі свого боку польська авіалінія ЛОТ повідомила, що всі її літаки знаходяться у відмінному стані і мають всі необхідні сертифікати.

Дружина Коморовського зможе повернутися до Варшави тільки в другій половині дня в понеділок.

Ганна вимушена була заночувати у вітебському готелі «Лючоза», куди прибула о пів на третю ночі.

У супроводжуючих її поляків виникли проблеми з візами, оскільки білоруські прикордонники вже поставили в їхні паспорти штамп про виїзд з країни. Тому полякам довелося вночі підключати до врегулювання цієї проблеми дипломатів з польського посольства в Мінську.

Нагадаємо, що брат убитого росіянами Президента Польщі, Ярослав Качиньський, категорично відмовився їхати на російське шоу в Смоленську за участю дружини  Медведева, можливо, зрозумівши, хто такі росіяни, і справедливо побоюючись, що вони теж можуть його убити, як убили брата.

До несподіваної поломки польського літака російські ЗМІ, зокрема «Комсомольська правда», підкреслили, що братання, вірніше сестрання, дружин Медведева і Коморовського в смоленському аеропорту 10 квітня має «символічне значення для розвитку російський-польських відносин», пише варшавське видання Wiadimosci.

Після того, як росіяни нагадали Коморовському через дружину, що він теж смертний, і що йому теж може бути «боляче», якщо він спробує вийти з фарватеру Москви, в цьому мало хто сумнівається.

КЦ



До теми:
ВІДЕО. КАТИНЬ-2. Сумнівів більше немає: Відео доводить — вцілілі поляки були добиті розстрільною командою росіян


КАТИНЬ-2. Відео від Рейтер підтверджує, що тербанда ФСБ добила поляків, що вижили. Екіпаж був живий

Немає коментарів: