четвер, 21 жовтня 2010 р.

Верховний рабин «Ізраїлю»: Всі неєвреї віслюки і створені, щоб служити євреям

НАША ВІДПОВІДЬ (натисніть для збільшення) 
Козак Мамай, 19 ст. с. Боровиця, Чигиринський р-н, Черкаської обл.
Полотно, олія, 70 х 105, 
Національний Художній Музей України
Головний єврейський релігійний діяч в «Ізраїлі» уподібнив нєєвреїв віслюкам і в'ючним тваринам, стверджуючи, що головна причина  їх існування полягає в тому, щоб служити євреям, повідомляєAzanNews з посиланням на «Thepeoplesvoice».
Як повідомляється, рабин Овадья Йосеф, духовний наставник  партії сіоністів-фундаменталістів «ШАС», який представляє близькосхідних євреїв,  під час своєї  суботньої проповіді  на цьому тижні сказав, що «єдина мета нєєвреїв полягає в тому, щоб служити євреям».

«ШАС»  є головним партнером  коаліції нинішнього ізраїльського уряду.

Газета «Тhe Jerusalem Post» («Єрусалим пост») також процитувала Йосефа,  колишнього головного рабина «Ізраїлю»,  що говорить, що основна функція гоя -  (принизливе слово для нєєврев) обслуговування євреїв.

«Нєєвреї народилися тільки для того, щоб служити нам. Без цього у них немає  місця в світі  -  тільки для того, щоб служити людям Ізраїлю», — сказав Йосеф в суботу вночі в його щотижневій проповіді, яка була присвячена законам щодо  дій, дозволених в суботу.

Повідомляється, що  Йосеф також сказав, що життя неєвреїв в Ізраїлі зберігається Богом для того, щоб запобігти втратам  євреїв.

Йосеф, який вважається одним з авторитетних тлумачів Тори і має повноваження на тлумачення Талмуда  і інших основніих єврейських писань, абсолютно спокійно, природно і невимушено  зробив  порівняння між тваринами  і неєвреями.

«У Ізраїлі, смерть не має над ними влади. З язичниками («язичниками» рабин називає всіх неєвреїв) буде те ж, що і з  будь-якою іншою  людиною — вони повинні померти, але Бог дає їм довголіття. Чому? Уявіть собі чийогось  віслюка. Якщо він помре, то вони втратять свої гроші. Це його слуга . От чому він отримує довге життя. Для того, щоб добре працювати на цього єврея».

Протягом пропаганди  ідеї про рабство неввреїв Йосеф на тій же проповіді ставить питання: «Чому язичники необхідні?», на яке сам і відповідає: «Вони працюватимуть, вони оратимуть, вони пожинатимуть, а ми сидітимемо, як ефенді».

«Саме тому язичники були створені», — додав він.

Поняття про язичників, що є людиноподібними істотами або квазі-тваринами, відоме в ортодоксальному іудаїзмі.

Наприклад, рабини, пов'язані з рухом ХАБАД (впливовою єврейською сектою переваги), відкрито учать, що всі неєвреї мають статус тварин.

Абрам Кук, релігійний наставник руху поселенців,каже, що відмінність між євреями і язичниками  більша і глибша,  ніж відмінність між людьми і тваринами.

»Відмінність між єврейською душею і душами неєвреїв — всіх, на всіх рівнях — більше і глибше, ніж відмінність між людською душею і душами рогатої худоби».

Слід зазначити, що деякі з явно расистських ідей Кука викладаються в Талмудичному коледжі «Merkaz H'arav» (Марказ Харав) в окупованому Єрусалимі.

КЦ



До теми:
Без коментарів. Соціологія: українці не люблять циган, євреїв і росіян


Немає коментарів: