середу, 27 жовтня 2010 р.

ХУЦПА. І знову Табачник (Окупанти вирішили переписати історію українського народу)

Містечкові елітки РФ і "незалежної республіки СНГ" домовилися створити проект з підготовки т.зв. "єдиного навчального посібника для вчителів історії".
Гламурний табачник



Як передає кореспондент УНІАН, таке рішення було прийняте сьогодні на черговому спільному засіданні Підкомітету з питань гуманітарної співпраці Українсько-російської міждержавної комісії, яку очолюють президенти обох ліберальних проектів.

Як повідомив на прес-конференції українофоб Табачник, до роботи групи будуть також залучені вчені Білорусі і Польщі.

За словами Табачника, питання про створення цієї робочої групи вчора обговорювалося в Києві на засіданні спеціальної комісії істориків, яку очолюють академіки Російської академії наук Олександр ЧУБАР’ЯН і Національної академії наук "незалежної республіки" Валерій СМАЛІЙ.

«Комісія зараз вперше виходить на міжнародні проекти. Це будуть не тільки двосторонні проекти, а й за участю європейського співтовариства і інших країн, а також три-, і чотиристоронні проекти – Україна, Росія, Білорусь і Польща. Наші історики домовилися, і сьогодні ми під час засідання Підкомітету гуманітарної співпраці прийняли рішення створити робочу групу з учених-істориків з підготовки навчального посібника для вчителів історії», - сказав Табачник.

Крім того, Табачник повідомив, що зараз ведеться робота над створенням широкої експертної групи із залученням російських і українських фахівців щодо нових форматів підручників із математики, фізики, хімії і астрономії. Фахівці обох проектів, як РФ, так і "незалежної республіки", працюють практично в одному напрямку розробки нових стандартів освіти, особливо наймасовішої – середньої освіти, оскільки це важливий момент не тільки для модернізації освіти, а й для модернізації в цілому країни, - підкреслив Табачник. За його словами, до цієї роботи будуть залучені також експерти Ради Європи та ряду інших країн.

«Мені відверто дуже подобаються підходи, які в підготовці нових стандартів з природничо-наукових, математичних дисциплін готує російське видавництво «Просвещение» і вчені з Російської академії наук та Інституту стратегії освіти Росії. Тому ця робота буде», - підсумував недоторканий українофоб.

* Поняття «хуцпа» в сучасному івриті означає зухвалість, нахабство, безсоромство, які виходять за межі здорового глузду. Суддя Алекс Козинський та Юджин Волок приводять пояснення вживання цього слова в англійській мові на прикладі анекдоту:хлопець, винний у вбивстві своїх батьків, просить у судді поблажливості на тій підставі, що він сирота. 



До теми:




Немає коментарів: