пʼятницю, 9 грудня 2011 р.

Толерантність це... Сенат США дозволив американським солдатам займатися зоофілією

толерантна армія
Статева розпуста американських солдатів стане різноманітнішою. Проект закону про військовий бюджет, прийнятий Сенатом США, містить положення про відміну в армії покарання за содомію і зоофілію, передає AP.

Під скорочення потрапила 125-а стаття Кодексу військової юстиції про поведінку, в якій мовиться, що будь-яка людина «який здійснює неприродний статевий акт з іншою людиною тої ж або протилежної статі або з твариною, винна в содомії. Тих людей, яких визнають винними в содомії, віддадуть під військовий трибунал»

Голова сенатського комітету з оборони Карл Лєвін заявив напередодні, що відміна статті — це звичайна зміна законодавства. Ще у 2003 році Верховний суд США відмінив заборону на содомію, оскільки це суперечить положенню конституції США «про вторгнення в приватне життя».

В даний час сенатори погоджують свій варіант законопроекту з документом, затвердженим в палаті представників. В результаті буде прийнятий остаточний варіант законопроекту, який встановить нові правила поведінки військовослужбовців. Тепер солдати США можу вільно злягатися з ким завгодно — хоч з чоловіком, хоч з собакою, хоч з свинею. Тепер це законно і повністю відповідає демократії і правам людини.

У вересні цього року содоміти отримали офіційне право служити в армії США і не приховувати своїх статевих збочень. Раніше содоміти обох статей могли служити у військах і займатися содомським гріхом приховано. Тепер вони можуть робити це відкрито.

Обрадувані цим рішенням содоміти вирішили не зупинятися на досягнутому і незабаром зажадали, щоб армія США визнавала і содомітські «шлюби» своїх військовослужбовців, розповсюдивши на їх «партнерів» всі привілеї і пільги, що належаться подружжю військових.


Джерело: КЦ

3 коментарі:

Аватар Арій сказав...

Частково згоден з тими, хто дозволив подібні неподобства. В тому розумінні: потрібно щоб всі ці збоченці повилазили на поверхню, а потім до влади має прийти хтось на кшталт Гітлера... ну і він, гадаю, буде знати, що з ними зробити.

Аватар Арій сказав...

Частково згоден з тими, хто дозволив подібні неподобства. У тому розумінні: потрібно, щоб всілякі збоченці повилазили на поверхню зі своїх нір, а потім до влади має прийти хтось на кшталт Гітлера... ну і він, гадаю, буде знати, що з ними зробити.

Анонім сказав...

Я вважаю, що нам нема ніякого діла, чим займаються американські солдати у вільний час. Вони можуть завоювати нас, пуритан, коли захочуть. Атомну зброю ми віддали за безцінь, військо деградує, літаки не літають. А США воює, де хоче, і має достатньо сил і грошей, щоб продовжувати це робити. Варто дбати про своє військо, ніж спостерігати, чим займаються в чужому.