четвер, 4 березня 2010 р.

"Розстрільні списки": від 2 до 5

Герард Давид (1498-1499) "Здирання шкіри з продажного судді"

Один мій знайомий, дуже багатий чоловік, страшенно переживав, що не потрапив до списку журналу "Фокус", до якого вносять 130 найбагатших людей України.


- Тобі повезло, – відповів я йому.

- Це чому ж? – щиро здивувався мій приятель.

- Ти що не розумієш, що то так званий "розстрільний список".

Дійсно, нині серед певним чином заангажованої публіки нерідко можна почути вислови, що вже давно пора складати списки найбільших корупціонерів і антиукраїнських елементів. На такі слова я завжди відповідаю, що ці "розстрільні списки" давно складені самими корупціонерами і антиукраїнськими елементами.

Як це може бути? – не вірять вони. Нічого немає в цьому світі нового. Все вже колись було. Під час Французької революції "розстрільні команди" просто брали газети і часописи зі списками найбагатших дворян, членів Конвенту та деяких партій.

Під час Варфоломіївської ночі ніхто спеціально списки гугенотів, яких треба було вирізати, не складав. Вони самі склали на себе списки і ще й їх опублікували. Нацисти ходили по квартирах євреїв, які самі склали списки єврейських організацій, в яких були не лише домашні телефони, але й домашні адреси (!) навіть з фотографіями.

Соціал-демократи і комуністи в парламенті Німеччини не тільки мали відповідні списки, але і сиділи окремо. Так що їх було особливо легко ідентифікувати.

"Гостроголові чекісти" розстрілювали буржуїв за складеними марнославними ж багатіями переліками найбагатших родин Росії, а членів царської родини, князів і графів теж за офіційно надрукованими за гроші цих вельмож, на їхнє бажання і їхнє розпорядження, списками.

Військовики Піночета ходили по Сант-Яго де Чилі і Вальпараїсо зі списками опублікованих в газетах керівників деяких партій і "вигрібали" їх ще тепленькими з ліжок. Так само як і євреї нацистської Німеччини, ці "розумники", не полінилися розмістити в засобах масової інформації свої домашні адреси.

В 1968 році в Чехословаччині і в 1956 році в Угорщині енкаведисти і кадебісти теж мали на руках списки революціонерів, які вони самі ж і опублікували. Цей нудний список людської дурості можна продовжувати безкінечно.

Безперечно, що в наш час людське марнославство має набагато більше можливостей для власного прояву в "розстрільних списках". Надворі 21 століття і тому ці знамениті списки поповнюються вже навіть супутниковими знімками садиб, а також надточними їх "джіпіесними" адресами.

Опубліковані не лише списки найбагатших людей України. Фактично розстрільними є обнародувані списки керівних органів окремих партій, парламентських фракцій, списки членів антиукраїнських шабашів, керівництва окремих релігійних конфесій тощо.

Всі нинішні футурологи, не змовляючись, дають нинішньому світоустрою від 2 до 5 років існування. Після цього почнуться страшні суспільні і природні катаклізми, які будуть знаменуватися черговим розпадом імперій.

Розпад США, де вже навіть виникла зо зубів озброєна "Армія визволення Техасу" призведе до зникнення "світового жандарма" і навальної експансії ісламського світу. "П’ята колона" американського імперіалізму буде знищена в Латинській Америці і деяких інших країнах.

Розпад "регіонального жандарма", тобто Росії, де вже виникла антиросійська "Армия казацкий круг" призведе до неминучого фізичного знищення його "п’ятої колони" в пострадянських країнах. І ці божевільні "п’яті колони" вже самі склали і опублікували "розстрільні списки" на себе.

Нині вони підключили до цієї справи і Інтернет. Правильной дорогой идете, товарищи! В Росії в цьому році, а саме в лютому місяці, вже дійшло до того, що в одній частині країни 23 лютого відмічають як свято, а в іншій – як день національної жалоби. В Чечні це вже офіційний траурний день.

Нерозуміння того, куди котиться цей світ, повна зашореність і ідіотизм "п’ятої колони" Росії в України вражає. Якби ви мали хоча б крихту розуму в голові, то в крайньому разі хоча б офіційно декларували себе щирішими українцями за Бандеру і Донцова і святішими за самого Папу.

В які списки ви самі себе занесли? Геніальний київський фізик Рожков у своїй брошурі "Динамика империй" на математичному рівні розрахував все те, що відбувається нині і що закономірно неминуче буде відбуватися в найближчі 2-5 років.

Але навіщо нам ті формули і математичні залежності. Це таки публіцистика.

Краще навести знамените висловлювання відомих французьких провидців нинішнього часу Луї Повеля і Жака Бержьє, які в книзі "Ранок магів" пророче написали про період з 2012 по 2015 роки: "Сучасна цивілізація – це не сформульована угода владоможців, спрямована на задоволення їхніх претензій. Проте ця угода дійсна лише доти, доки не буде укладена нова угода, щоб здерти з них шкуру".

Ми поки що з великими зусиллями погоджуємося виконувати накази нинішньої влади. Саме так і можна визначити владу, як згоду людей коритися претензіям керівників всіх рівнів. Однак кількість людей, за незаангажованими опитуваннями соціологів, готових взяти до рук зброю і стріляти у нинішніх правителів катастрофічно збільшується.

Якщо події будуть розвиватися в такому ж темпі і далі, як нині, саме в 2012 році до таких людей буде належати практично всі 100% молодих людей України і стільки ж її середнього класу всіх вікових категорій. Очевидно, що до реального задіяння "розстрільних списків

залишилося всього від 2 до 5 років.

Петро Масляк, для УП

Немає коментарів: