пʼятницю, 19 березня 2010 р.

БИДЛОЕЛІТА: ЛОЗІНСЬКИЙ ДОБИВАВ СВОЮ ЖЕРТВУ БАМПЕРОМ, ЯК ЗВІРА

бидлоелітний виродок лозінський
Екс-депутат Віктор Лозінський добивав Валерія Олійника, як дикого звіра, знаходячись за кермом автомобіля "Ніва-Шевроле".

Про це свідчать відтворення обставин подій з виїздом на місце вбивства й матеріали експертиз, пише газета "Сегодня".

При відтворенні обставин подій із виїздом у Голованівський район слідчої групи Генпрокуратури встановлено: Лозінський розігнав машину і скерував її прямо на Олійника, завдаючи бампером травми вже пораненому з вогнепальної зброї селянину, який стікав кров'ю.

Це підтверджується також матеріалами експертиз, повідомив газеті заступник генпрокурора Віталій Щоткін.

"Лозінський категорично відмовився від участі в слідексперименті, але це не вплинуло на хід подій, тому що зібрано достатньо доказів його причетності до загибелі Олійника", - каже він.

"Акт за підсумками відтворення ще не підписаний, але до вже наявних свідчень долучимо й нові. Припускаємо, що до кінця березня – початку квітня обвинувачувальний висновок буде готовий, після чого Лозінському належить ознайомитися з ним у порядку статті 218 УПК України", - додає Щоткін.

Лозінський продовжує перебувати у Лук’янівському СІЗО. Свою провину в смерті мешканця села Грушки Кіровоградської області Олійника, який загинув під час полювання Лозінського в його угіддях 16 червня минулого року, екс-депутат БЮТ не визнає.

Під вартою знаходяться і його співучасники – екс-прокурор Голованівського району Євген Горбенко, єгер Василь Перепелиця, помічник дільничного інспектора Олег Штука. Екс-начальник райвідділу міліції Михайло Ковальський відпущений на підписку про невиїзд.

Джерело: УП

Немає коментарів: