вівторок, 23 березня 2010 р.

БИДЛОЕЛІТНІ ВИРОДКИ: У київському метро обстріляли декілька вагонів з пасажирами

бидлоелітні виродки обстріляли київське метро


Минулої п'ятниці, 19 березня, близько 19:00, невідомі обстріляли вагони декількох потягів, що проходили по наземній лінії між станціями Гідропарк і Лівобережна, пише Кореспондент.

Як пише видання, молодики стріляли по вагонах на відстані декількох сотень метрів від станції метро Лівобережна з боку готелю Турист.

Ті, що стріляли, пошкодили три потяга, що слідували убік станції метро Лісова. В результаті стрілянини розбито три бічних шибки в пасажирських вагонах справа і лобове скло у машиніста. Ніхто з пасажирів не постраждав, пише видання.

На той момент, коли співробітники метрополітену викликали міліцію, ті, що стріляли, втекли з місця події.

Як пише видання, знайшлися також очевидці, які стверджують, що стрільці їздили на дорогих іномарках. Згідно коментарю одного з очевидців на форумі київського метрополітену, біля кінцевої станції маршрутів зупинилися автомобілі Lexus і Mercedes, в якого номер закінчувався нібито на ВР.

«З автомобілів вийшли декілька молодиків 18–20 років. Поводилися дуже агресивно по відношенню до оточуючих. Потім підійшли до шляхопроводу, дістали пістолети і почали палити по проїжджаючих потягах, при цьому намагаючись влучити в машиніста. Врятувало те, що вони були не зовсім тверезі і, відповідно, стріляли невлучно. Хтось їм крикнув: «Що ви робите?» — на що один відповів: «Я син помічника нардепа, мені ні…я не буде, а ти ще й винуватим станеш!». Номери однієї з машин ніби АА 22ХХВР», — мовиться в коментарі.

Джерело: КЦ

Немає коментарів: