четвер, 12 липня 2012 р.

Толерантність це... Дитячий порно-гей-фестиваль. ФОТО. ВІДЕО


В Осло (Норвегія) відбувся дитячий гей-фестиваль, основний контингент глядачів були діти. Фестиваль, начебто, був проведений у рамках підтримки цілого дослідження з проблеми дитячої гомосексуальності й того, що це повністю нормально. Фактично даний фестиваль мав пропагандистський характер, тільки вже не серед дорослих, а серед дітей.
У Європі вже давно прищепили населенню думку, що публічне виказування гомосексуальності – це нормально і цілком природно. Вони догралися настільки, що лобі гомосексуалістів використовує будь-яку можливість заявити про себе, і органи влади усіляко сприяють цьому. При цьому використовують відверто порнографічні образи.
Ось наочний приклад: виступ підлітка на подібному фестивалі толерантності
Сподіваюся, ми до такого не доживемо, коли наші діти співатимуть пісні про двох батьків або про дві матері.
А от іще одне відео, менш упереджене, і викликає ще більшу відразу, ніж попереднє, де використовуються відверта порно-атрибутика, з якою грають діти
>
А як би ви відреагували, якби Ваша дитина вибігала з великого надувного х*я?
Невже до цього можна поставитись нормально, як жителі європейської Норвегії?
А от іще один наочний приклад із цієї ж опери. Надувна гірка для дітей у вигляді розсунутих жіночих ніг.
Складається таке враження, що це не зовсім фестиваль – скоріше художня акція, присвячена «гейському» дитинству: «мовляв, не ходіть хлопчики, коли підростете, до тіток, а то в них між ніг є та-а-ака стр-р-рашна штукенція!»
І потім ці гомосоціалісти скаржаться на Брейвіка...

Джерело: Братство

Немає коментарів: