четвер, 23 травня 2013 р.

Толерасти і педерасти скаженіють від безкарності: У Нью-Йорку жінкам офіційно дозволили ходити вулицями з оголеними грудьми

голые сиськи

Ще в лютому цього року жінкам Нью-Йорка дозволили гуляти містом топлес, не порушуючи при цьому закону. Однак, як пише New York Times, відомо про це стало тільки в травні після того, як відома фотограф з Бронкса Холлі Ван Воаст подала федеральну скаргу проти влади міста за ряд неправомірних затримань.
За даними видання, у лютому 34 тисячі нью-йоркських поліцейських отримали вказівку від начальства не тільки не затримувати оголених до пояса жінок, а й захищати їх від нападів перехожих. Зокрема, якщо жінка з оголеними грудьми приверне увагу перехожих, поліцейським наказано розігнати натовп, а тих, хто не захоче піти - заарештувати.
Ванн Воаст, яка відома своїми частими появами в громадських місцях топлес, у своїй скарзі повідомила, що в 2011-2012 роках її заарештовували щонайменше 10 разів за демонстрацію грудей. При цьому, її затримували в ресторанах, на Центральному вокзалі, біля початкової школи і в багатьох інших місцях.
В результаті адвокати Ван Воаст домоглися зняття всіх звинувачень на її адресу на підставі рішення, прийнятого в 1992 році у Верховному суді штату. Тоді суддя постановила, що забороняти жінці перебувати в громадському місці топлес є не що інше як дискримінація за статевою ознакою.
Нагадаємо, в тому ж лютому 2013 року парижанкам вперше з 1800 року офіційно дозволили носити штани.
За матеріалами: New York Times
Джерело: Кореспондент

Немає коментарів: