неділю, 20 грудня 2009 р.

Кругова порука ворогів народу: Справу Лозінського ведуть до розвалу

Справедливість
Рішення про звільнення екс-начальника міліції Голованівська Михайла Ковальського може бути першим кроком до розвалу справи про вбивство Володимира Олійника.

Таку версію озвучили джерела газети "Сегодня" в Генпрокуратурі.

"За якийсь час будуть відпущені під підписку двоє колишніх співробітників Голованівської міліції і екс-прокурор Євген Горбенко", - припускає співрозмовник.

За таких умов після виборів президента, можливо, справа і розвалиться само собою.

Ковальський підозрюється в тому, що разом з екс-нардепом від БЮТ Віктором Лозинським і екс-прокурором Голованівського району Євгеном Горбенком до смерті забили людину.

У Кіровоградській області ходять чутки про те, що протягом останніх місяців родичі Ковальського позичали у друзів гроші. Нібито для того, щоб підкупити слідство і змінити запобіжний захід.

"Нібито фігурувала сума 70 тисяч доларів", - уточнив голова Кіровоградської облорганізації "Свободи" Олександр Ромащенко.

У той же час, за версією мешканців Голованівська, сума могла бути набагато серйознішою.

"Я думаю, що Ковальські могли заплатити в три-чотири рази більше", - каже один із потерпілих від дій Лозинського і його помічників мешканець містечка.

"Коли нардеп був негласним господарем Голованівська, всі його друзі стали мільйонерами", - додав він.

Видання додзвонилося до Ковальського. До телефону підійшов він сам, але відповідати на запитання не захотів: "Йде слідство, які можуть бути розмови?!", - обурився Ковальський і кинув трубку.


Джерело: УП

Немає коментарів: