неділю, 13 грудня 2009 р.

ЗА ДЕПОРТАЦІЮ!

Смерть ворогам!
Я — прихильник депортацій. Я — прихильник того, щоб був порядок і щоб все стояло, лежало, перебувало на своїх природніх, законних місцях. Якщо порушується порядок, коли речі чи ще щось є не на своєму місці, то у світі як у малому, так і у великому масштабі відбувається дисгармонія. Такий непорядок є причиною поганого настрою, неправильного життя та навіть війн. Коли все перебуває на своїх місцях, то це гармонія, яка несе світові любов, мир, благоденство. Тому, якщо депортувати людей, які привносять дисгармонію в нашу державу, в місця, де їм буде комфортно, то буде добре всім. Позбувшись дисгармонійних чинників, ми не витрачатимемо сили на пустопорожні дебати з ворогами держави, а займатимемось ділом — розбудовою сильної, могутньої держави — України.

Так от, зайшовши на Ваш сайт, знайшов там інформацію про те, що засновники сайту «Стопком» і Всеукраїнське громадське об'єднання «Влада закону» минулого року проводили акцію під назвою «Россия зовёт! Родина ждёт!», смисл якої полягав в тому, щоб інформаційно допомогти поки що громадянам України знову одержати свою історичну батьківщину — Росію. Скориставшись путінською програмою переселення, допомогти всім тим росіянам, які живуть в Україні, але ні серцем ні душею не можуть змиритися з тим, що Україна вже не колонія Російської імперії. Зрозуміло, що ціль акції «Россия зовёт! Родина ждёт!» — довести до населення добру новину про те, що така програма переселення існує, що вона є вигідною і що етнічним росіянам гріх би було не скористатись нагодою і не переїхати жити на «родину предков», де їм буде краще, ніж в Україні, так як не відволікатимуться на все погане, що, на їхню думку, є у нас.

Справа в тому, що на час проведення Вашої пояснювально-роз'яснювальної акції про програму переселення і справді мало хто знав. Люди не знали про те, що російський уряд з нетерпінням чекає «русских» додому, щоб було кому розбудовувати Велику Росію. Ідея правильна і потрібна, бо справді, не личить росіянину розбудовувати чужі країни, і Україну в тому числі, коли сама матушка-Росія потребує робочих рук, інтелекту, сили і натхнення своїх співвітчизників.

Нічого поганого в цьому немає. Погане в тому, що програма належним чином не працює. З восьми мільйонів етнічних росіян, котрі проживають в Україні, навіть один процент не скористався програмою і не поїхав-собі додому. І нехай з цих восьми мільйонів не всі ненавидять Україну як державу і народ, і мільйонів шість з цих восьми, на моє переконання, є нормальними громадянами України. Але ж ворогів при цьому теж залишається немало. Мало того, їх дуже багато. Кількість ненависників України легко прослідкувати на проросійських і одночасно антиукраїнських форумах в інтернеті. Мільйон не мільйон, але кількість антиукраїнських паскуд в інтернеті інколи просто дивує.

Ви занадто добрі зі своєю програмою переселення. Подивіться, скільки їх живе в Україні — тих, що за ділами їхніми і відношенням до нашої держави є відвертими ворогами. Вони дуже люблять Сталіна? — Так от, Сталін давно би вже таких ворогів держави не те що депортував, а згноїв би на великих будовах соціалізму або просто вони би були розстріляні. Хіба неправильно було сказано Максимом Горьким: «Якщо ворог не здається — його треба знищити»? Ох, мені вже ця демократія. Вони хочуть сталінізм? — Так давайте ми цей сталінізм їм влаштуємо. Хай потім поділяться враженнями і скажуть, що українська демократія — це було погано, а от український сталінізм їм саме до душі. Думаю, що всі ці нелюди, які кажуть, що ніякого Голодомору не було, після депортацій і репарацій завиють іншої пісні.

Думаю, що якщо вони не скористаються програмою переселення, то прийдеться їм допомогти. Нещодавно «демократична» Росія вже показала приклад такого: ще задовго перед війною з Грузією вони депортували грузинів з території Росії тому, що у Росії мінеральна вода «Боржомі» часто є фальсифікованою, і тому, що грузинські вина не підходять досконалим вимогам російської сертифікації алкогольних напоїв. Якщо хтось забув, то згадайте. Це було не за Сталіна, а вже при теперішній верховній владі ФСБ в Російській Федерації.

Очевидно, що акція «Россия зовёт! Родина ждёт!» ще довго буде актуальною, тому я пропоную прискорити цей процес і виступити за примусову депортацію всіх тих, хто шкодить нашій державі. І робити це, незважаючи на посади, соціальний статус і навіть національність. Я за давню історичну мудрість — око за око, або: з яким добром до тебе прийшли — тим же добром і віддай. Я — за депортацію. Якщо свобідно кремлівські агенти і їхні приспішники пропагують і агітують за розвал країни, за її розчленування, за її знищення, то не буде ніякого злочину, а навпаки, буде справедливо натомість пропагувати і створювати громадську думку за депортацію всіх тих, хто є ворогом держави і свідомо чинить безчесні справи до нашої держави і її народу.

Сподіваюсь, що прихильників депортацій в Україні буде значно більше, ніж прихильників того, щоб все залишалось так, як є. Тобто потреба виселити подалі тих, хто в Україні дуже заважає нам жити і робить все на шкоду державності та процвітанню українського народу — давно визріла.

Тому, не дивлячись на етнічну приналежність (списки так званих українців, точніше хохлів, малоросів, які шкодять державі, може, навіть будуть більшими, ніж списки ворожих росіян), на посади, на майнове становище — треба виселити туди, де їм буде краще. Когось в оренбурзькі степи, когось в рідний Сибір, а наших виродків можна в Чорнобильську зону або на рудники, або обживати ще дикий степ. — Будь-ласка, на вибір всім бажаючим. Але думаю, що так далеко це все не зайде, бо скажуть, що в Чорнобиль — це не гуманно. І справді, поруч Росія, де за Уралом на територіях, які в декілька раз перевищують території Європи, проживають всього лиш 30 мільйонів осіб. Ці російські території потихенько обживають китайці, а тому протиставити китайцям всіх тих, хто любить Росію, але не любить Україну, країни Балтії, вільну Білорусь, Казахстан тощо було би правильно і справедливо. Не хочете добровільно і за гроші — то просимо у вагони. На збір дається часу — одна година.

Сергій ВЕЛИЧКО
Джерело: Стопком 

1 коментар:

Гріджин Роман сказав...

Україна, це земля українців. Цим сказано все.