пʼятницю, 11 грудня 2009 р.

Сатанізм по-американські. "Обамізоване Різдво" повинно бути без Христа

Барак Хусєйнович Обама


Дезіре Роджерс - новий секретар Білого дому із зв'язків з громадськістю (White House social secretary). В її обов'язки входить створення публічного образу Обами і його дружини; на її ж відповідальності - всі заходи, які проводяться в Білому домі. Вона, зокрема, запросила на пасхальний прийом 2009 року содомітські пари з дітьми.
4 грудня в Білому домі Роджерс дала обід для своїх попередників на цій посаді, де, зокрема, оголосила, що подружжя Обами цього року планує святкувати "нерелігійне Різдво".
В 1967 році Білому Дому подарували різдвяний вертеп, виготовлений з теракоти і різьбленого дерева в Італії в XVIII столітті. З тієї пори на Різдво його завжди виставляли в центрі Східної кімнати президентської резиденції. Роджерс повідомила, що цього року вертеп виставляти не збираються, що викликало шок у її колег.
"Ми хочемо, щоб свято було прийнятне для всіх, щоб воно представляло все різноманіття американців, щоб воно було по-справжньому святковим. Тому подумайте, як нам..." - тут Роджерс зробила паузу, - "обамізувати це торжество".
"Таймс" відзначає, що наразі традиція перемогла і вертеп все ж виставили.
Колишній видавець "Вісника Йєльського університету" Ерік Метаксес так прокоментував витівку Роджерс: "Якщо президент Обама хотів підігріти побоювання всіх віруючих християн Америки і довести, що панічні чутки, які поширювали про нього в Мережі, вірні всі до одної, то ідея символічно прибрати немовля Ісуса з Різдва в Білому Домі - відмінна знахідка! Звичайно, "творець образу Обами" все ж не здійснила цієї ідеї, але це лише частково змінює становище. Не здійснила, але все таки висловилась".
Ідеологія мультикультурності і войовничого секуляризму, надзвичайно впливова на Заході, прагне повністю підпорядкувати собі громадське життя. Одна з перешкод на її шляху - християнські свята, особливо найголовніші (для західного християнства) і найулюбленіше з них - Різдво. Тому на Заході продовжується повсюдна "війна з Різдвом"

Джерело: Тризуб

Немає коментарів: