четвер, 11 квітня 2013 р.

ВІДЕО. Прокремлівський ідеолог Дугін закликав захопити Європу і приєднати до Росії

кацапи

Ще у 90-ті, коли Москва готувала напад на Ічкерію та концентрувала війська на кордоні, оголошуючи, що "Чечня це внутрішня справа Росії", а захід мовчки проковтнув це, Джохар Дудаєв попередив: "Якщо Захід буде мовчати і погодиться з агресією Москви - незабаром Європа стане внутрішньою справою Росії".

У той час багато хто сприйняв слова Джохара Дудаєва як емоційно-пропагандистське гасло, але сьогодні попередження Дудаєва вже не виглядає таким надуманим.

Коли у 1999 Москва знову напала на Чечню, московські ліберали оголосили, що "Росія встає з колін". З'явилася нова московська ідея - ліберальна імперія, ідеологом якої став Чубайс, а виконавцем Путін.

Пізніше у Москві проголосили еру "енергетичної держави". Нафта і газогони були оголошені головною зброєю Москви у планах тиску на Європу.

Сьогодні про захоплення Європи заговорили прямо. Один з головних прокремлівських ідеологів Дугін прямо закликав захопити Європу і приєднати її до Росії, вирішив тим самим проблему кацапської національної ідеї, технологічного прориву (захоплення європейських технологій) і відродження Москви під прапором нової римської (Московської) імперії.


Немає коментарів: