вівторок, 29 вересня 2009 р.

Україна без своєї святої рідної тисячолітньої Свастики

Сварги в інтер'єрі Св.Софії Київської
(натисніть на фото для збільшення)
Хто коли чому знищив хрест на стелі Софіївського собору в Києві? Фашисти його не чіпали! Комуняки його не рухали! Чому знищили: це був хвостатий хрест, інакше званий свастика. Хто – здогадатися неважко: це вони воюють зі знаком Сонця по всьому світі: навіть в Індії і Китаї!


Вперше побував у Софіївському соборі лишень в 2002-2003 роках і поряд з усім іншим був надзвичайно вражений саме цим: просто над головою на стелі в самому центрі собору величезний ХРЕСТ ХВОСТАТИЙ, тобто справжня СВАСТИКА! Символ вічності! Як в Індії! Як в Тибеті! Як в Китаї!

Мандруючи світами завжди згадував його. І от я знову в Софіївському соборі. 26 вересня 2009 року. Навмисно пішов туди саме задля ХРЕСТА. Хотів показати його синові. А ХРЕСТА нема! Питаю присутніх музейних чергових жіночок. Кажуть тут "ніколи ніякого хреста не було". Вже й син кепкує. Каже "певно це Вам, тату, приснилося у Ваших китайських мандрах."

Я не відступаю. Питаю тихенько в екскурсоводки "Де ХРЕСТ зі стелі?". Вона каже "Не було там ніякого ХРЕСТА". Питаю тихенько в іншої. "Ніколи там не було нічого". Вже хочу йти геть в безнадійній впертості, переконаний, що вони або брешуть, або бояться сказати правду.

Йде ще одна екскурсоводка. Питаю напролом голосно при гостях закордонних: "Хто і коли забрав ХРЕСТА зі стелі?" Раптом чую: "Кілька років назад була спецкомісія реставраторів (?), яка визнала, що цей хрест не відповідає українській ментальності і тому його слід прибрати."

Хто коли чому знищив хрест на стелі Софіївського собору в Києві? Фашисти його не чіпали! Комуняки його не рухали! Чому знищили: це був хвостатий хрест, інакше званий свастика. Хто – здогадатися неважко: це вони воюють зі знаком Сонця по всьому світі: навіть в Індії і Китаї!

Необхідно хреста повернути Україні! Це – головний знак духовного центру України!!! А "діти диявола" борються з головним світовим солярним знаком по всьому світі. Включно з Індією. Включно з Китаєм.

Саме в Китаї, як і в Тибеті, цей знак у винятковій пошані. Його можна зустріти, окрім храмів, просто на машинах і на людях. Як знак щастя і удачі.

Але останнім часом його все важче купити. Питався чому так є. Мовчать. Один продавець каже нарешті, що "цей малюнок радять не випускати і не продавати".

Отакої, панове! Зовсім незабаром цей "вибраний нарід" захазяйнує у нас достеменно і відкрито і все усюди "познімає: де яка іконка". І не стане навіть України. Скажуть "тут ніколи нічого не було!"


Закликаю всіх живих українців зібратися разом у згоді вимагати повернення ХРЕСТА на стелю головного ХРАМУ УКРАЇНИ! Без цього знаку храм мертвий! Без цього храму мертва Україна!

Не можна жити самим лишень пивом і футболом, самим лишень джазом із цигарками, срати-спати-срати-спати! Люди-хто-ще-живий! Прокидайтеся, не можна мовчати! На 2-метровому чорноземі люди бідні і голодні, бо дурні й безвільні як проститутки останні в стервозній Європі, "курві хижій".

Далі вже нема куди – прокидаймося, зголошуймося, опираймося! Вимагаймо і перемагаймо – це наша земля!


Ось мій контакт: stepanmariya@gmail.com тел. 80939296766 Дерега Ярослав Степанович


Немає коментарів: