вівторок, 25 січня 2011 р.

Повний провал візиту Януковича до Японії

Незважаючи на спроби преси хоч трохи виправити повний провал візиту Януковича до Японії, це не вдається.

З президентом України, не зустрівся жоден міністр, жоден губернатор і навіть мер м.Токіо не прийшов на ранковий сніданок, під час якого Янукович зустрічався з головою ГРОМАДСЬКОЇ організації, що займається вивченням ринку і видачею рекомендацій. Не прийшли на зустріч і мери Кіото і Осаки, а це дуже впливові люди.

Вдалося умовити імператора на символічну зустріч, під час якої Янукович завдав образи в особі імператора всьому японського народу. Він перший протягнув руку і не зробив символічного поклону.

Це не дрібниця для японця – такого не дозволяв собі жоден іноземний керівник.

Але ще гірше, що за повідомленням газети "Хоккайдо сімбун", Януковича відмовлялися супроводжувати навіть японські поліцейські.

Чому так сталося, що візит президента України перетворився на ганьбу для всієї країни України?

Відповідь проста. Японці не українці.

Крадіжка є дуже тяжким злочином, а сам злодій назавжди затаврований суспільством. Тим більше двічі злодій і бандит. З таким ніхто не спілкуватиметься.

Японські поліцейські-офіцери – найчесніші у світі і на відміну від українських, НІКОЛИ не повісять у себе в кабінеті портрет злодія, навіть якщо він став президентом.

Для японців та зверхньо-панська поведінка, яку продемонструвала українська делегація, є за суттю огидною. І справа не тільки в Сінкасее, коли Янукович викупив у компанії цілий вагон, а й багато інших фактів.

Японська преса зробила з Януковича посміховисько, нагадавши про його злодійства і судимості, яхти та вертольоти, панський спосіб життя і Межигір'я, вкрадені мільярди – ним і його дітьми, а також про те, що він син зрадника і дезертира, який відмовився захищати свою Батьківщину і добровільно став на службу ворогу.

Не треба було здійснювати цей візит.

Він вас зганьбив.

Але ще більше, зганьблені його виборці. Ті, хто міг обрати ТАКОГО президента.

Тепер у Японії знають, що з себе представляє народ України.

Президент, від зустрічі з яким ВІДМОВИЛИСЯ зустрічатися всі.

Імператор не береться до уваги. Він ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ зустрічатися і зберігати обличчя Японії.

Він тільки символ Японії.

Соромно! За вас соромно!

Не треба приїжджати до Японії.



(Переклад і передрук http://kandidatov.net.ua/)

Немає коментарів: