вівторок, 27 жовтня 2009 р.

Бісівське кодло: Росія розпочне кампанію з поліпшення іміджу Сталіна в Європі

Кацапський виродок

Росія замовила проведення двох масштабних піар-кампаній у Європі, щоб покращити свій імідж на світовій арені та позитивно зобразити образ Сталіна.

Росія проведе у Європі кампанію з покращення іміджу країни та Сталіна.

Про це повідомили джерела серед компаній, що працюють на ринку PR.

За даними піарників, російське інформаційне агентство “Новости” уже розпочало роботу з RJI Companies, у тому числі з метою найняти одну з 10 провідних PR-компаній, що базуються у Брюсселі.

У плани піар-технологів входить, крім всього іншого, зобразити у позитивному світлі Сталіна, зокрема його дії за часів Другої світової війни.

Виконавчий директор однієї з PR-компаній пригадав діалог з представником маловідомої консультативної компанії RJI Companies: “Я запитав його: "Чи хочете Ви, щоб ми казали, що Сталін був не таким вже й поганим хлопцем?”. І він відповів: "Так, я знаю, це буде нелегко". Я сказав: "Тобто, Ви хочете переписати історію?". І він сказав: "Так, певною мірою”.

RJI Companies заявила, що піар-кампанія має реалізувати два контракти.

Передбачається, що перший контракт буде спрямований на організацію і проведення конференції високого рівня у Москві в листопаді цього року щодо Арктики, на якій у тому числі мають обговорюватися питання видобутку корисних копалин та питання захисту навколишнього природного середовища Арктики.

Другий контракт, який має допомогти відобразити Росію як країну з великою вагою у світі, а також, частково, у позитивному світлі продемонструвати дії Радянського Союзу до і після Другої світової війни, щоб виправдати ідею щодо того, що сучасна Росія також мала б поширити свій вплив на сусідні держави для того, щоб покращити життя у світі.

Проте RJI Companies зазначила, що другий контракт не пов’язаний ніяким чином з покращенням іміджу Сталіна, а РІА “Новости” взагалі заявило, що йому невідомо про існування другого контракту

Нагадаємо, на початку липня Парламентська асамблея ОБСЄ ухвалила резолюцію "Возз'єднання розділеної Європи", яка прирівнює сталінізм до нацизму і закликає до міжнародного засудження тоталітарних режимів.

Російські депутати у відповідь заявили про неприпустимість покладання відповідальності за війну на СРСР.

В свою чергу, президент РФ Дмитро Мєдвєдєв під час візиту до Белграду заявив, що Росія не має на меті ідеалізувати сталінський режим, проте зазначив, що СРСР не починав Другу світову війну. Мєдвєдєв назвав огидними спроби покласти провину за початок Другої світової у рівній мірі на Німеччину і СРСР.


Джерело: ТСН
.

Немає коментарів: