четвер, 30 вересня 2010 р.

Промова Білла Гейтса: 11 правил, які ваші діти ніколи не вивчатимуть у школі

Правило 1: Життя несправедливе - звикни до цього!

Правило 2: Світу байдуже до твоєї самооцінки. Світ очікуватиме від тебе закінчити щось ДО того, як тобі захочеться почувати себе добре.

Правило 3: Ти НЕ зароблятимеш $60000 на рік відразу після закінчення школи. Ти не станеш віце-президентом компанії з супутниковим телефоном у машині, поки сам не заробиш на це.

Правило 4: Якщо ти вважаєш, що вчитель занадто вимогливий, почекай, коли станеш начальником ти.

Правило 5: Подавати гамбургери не нижче твоєї гідності. Наші дідусі і бабусі використовували інше слово для роздачі гамбургерів: вони називали це Можливістю.

Правило 6: Якщо ти сів в калюжу, це не провина твоїх батьків, так що не ний про свої помилки, а вчитися на них.

Правило 7: До твого народження твої батьки не були такими нудними, як зараз. Вони стали такими, оплачуючи твої рахунки, перучи твій одяг і вислуховуючи твої міркування про те, який ти крутий. Тому, перш ніж рятувати тропічні ліси від паразитування покоління твоїх батьків, спробуй вимити шафу у власній кімнаті.

Правило 8: Можливо твоя школа і покінчила з поділом на лідерів та невдах, але життя НІ. У деяких школах не ставлять поганих оцінок і дають тобі ТАК БАГАТО ЧАСУ, скільки тобі треба, щоб знайти правильну відповідь. Це не має НІЧОГО спільного з реальним життям.

Правило 9: Життя не поділене на семестри. У тебе не буде літніх канікул, і дуже мало працедавців, зацікавлених допомогти ТОБІ ЗНАЙТИ СЕБЕ. Роби це за рахунок власного часу.

Правило 10: Телебачення НЕ Є реальним життям. У реальному житті людям насправді потрібно виходити з кав’ярні і іти на роботу.

Правило 11: Стався добре до ботаніків. Швидше за все, тобі прийдеться працювати на одного з них.

3 коментарі:

Анонім сказав...

И правда ведь.
Спасибо за пост

Oleksandr Biletskyi сказав...

Прошу!
Вчора ввечері сам переклав))

Анонім сказав...

все вірно
колись читав їх, але радий освіжити у пам'яті