понеділок, 6 грудня 2010 р.

ВІДЕО. “Аль-Джазіра” зняла фільм про рабську працю на шахтах Донбасу. БИДЛОЕЛІТНИМ ВИРОДКАМ ДИВИТИСЯ ОБОВ'ЯЗКОВО!


Як НАСПРАВДІ живе трудовий народ України! 


Поки всі українські тележурналісти, редактори та оператори були задіяні у зйомках різноманітних "Танців з зірками" та Шустєрлівів, відома арабська телекомпанія "Аль-Джазіра" зняла серію документальних фільмів про країни з найбільш нелюдськими умовами праці в 21-му столітті. Поряд з  Індонезією, Нігерією і Пакистаном до цього списку потрапив і український Донбас.


Фільм називається "Working Man's Death" (Смерть робочого). У фільмі детально показана робота підпільних шахтарів, весь процес вуглевидобутку в саморобній шахті - так званій копанці, а також домашній побут українських гірників.


Дуже чесний фільм. Подивіться обов'язково! І подумайте...бо від кожного з нас залежить, щоб така модель "економіки по-донецьки" незабаром не розповсюдилася по всій Україні.





3 коментарі:

Анонім сказав...

Чим більш притиснуті люди тим менше шансів в них справді вибирати владу, а не підтримувати тих хто й відповідає за їх умови праці. Не лиш шахтарям важко і шкідливо працюється на Україні.

Вовка сказав...

Вся ідеологія влади заключається в тому , щоб люди були голодні, холодні і думали як кусок хліба зїсти. Такими людьми легше керувати. Тому що ситий Українець нікому не потрібний

smisha сказав...

Українській (чи "антиукраїнській") владі потрібні зажаті неосвічені раби, які ні про що крім кусня хліба не можуть думати. Така політика провадиться всі 20 років нашої незалежності.