пʼятницю, 7 травня 2010 р.

ВІДЕО. КАТИНЬ-2. Сумнівів більше немає: Відео доводить — вцілілі поляки були добиті розстрільною командою росіян



За повідомленням американського інформаційного порталу Prison Planet, близько місяця тому в мережі було виставлено любительське відео, на якому була знята «зачистка» поляків, що уціліли в краху, членами міжнародної терористичної організації ФСБ Росії.

Недавно комп'ютерні фахівці з соціальної мережі Facebook провели на найсучаснішій апаратурі точніший аудіо аналіз записаних на відео розмов.

Завдяки цьому, точніше вдалося розібрати окремі слова на відео і зробити їх точніший переклад англійською мовою.

Також були проаналізовані відео кадри. Дослідження показало, що більше немає жодних сумнівів — поляків, що вижили в краху літака, добила спеціальна команда вбивць, швидше за все з ФСБ або ГРУ.

Технічні фахівці просять звернути увагу, що на відео показаний дим від уламків літака, що горять, а не туман.

Кавказ-Центр приводить нижче скрипт аудіо супроводу відео в перекладі з англійського. Вказаний час відноситься до часу на кадрах відео, коли чуються встановлені слова і звуки.

Технічно покращуване відео можна подивитися на YouTube по цьому посиланню.


***



0:13 Заспокойся!

0:18 Дивися йому в очі!.

0:22 Заспокойся!

0:29 О, Господи!

0:30 Всіх їх!

0:31 Убий їх!

0:38 (Звуки сирени)

0:45 Оточуй його! Заходь навколо! Він тікає!

0:47 Дай мені пістолет.

0:49 Йди сюди, паскуда!

0:50 Убий його!

0:51 Не вбивайте нас.

0:51 Не вбивайте нас.

0:55 О, Боже, Господи, що це?

0:55 Стріляй

0:56 (Звук від перезарядки пістолета)

0:57 (Постріл № 1)

1:01 Вам ніколи не вдасться залишитися безкарними.

1:07 (Постріл № 2)

1:09 (Сміх)

1:13 Змінилися плани — назад!

1:14 Всі назад — швидше!

1:14 (Постріл № 3)

1:17 (Постріл № 4)

1:20 Йдемо звідси.



Коментуючи статтю на сайті, американські читачі указують (про це багато хто писав також і на інших сайтах), що росіяни швидше за все включили сирену, щоб заглушити звуки пострілів. Тому жодних глушників на пістолети росіянам не було потрібно.

Розстріл почався безпосередньо за включенням сирени.

Відзначимо з свого боку, що сирена може допомогти в ідентифікації часу, коли було зняте відео. Згідно даним польського слідства сирена в аеропорту була включена о 8:56 за середньоєвропейським часом.

Американці на сайті також з'ясували, що жодного туману в районі краху польського президентського літака не було. Американський сайт указує:

«У первинних повідомленнях мовилося, що літак намагався приземлитися кілька разів через густий туман, проте пізніше було повідомлено, що за словами одного російського авіаційного чиновника була зроблена тільки одна спроба приземлитися, і при цій спробі літак звалився на землю.

У районі краху не було жодного туману. Любительське відео і метеорологічні зведення спростовують твердження, що туман заважав видимості пілота.

Для туману зазвичай потрібна 100% вологість повітря (якщо він не був створений штучно), а як ви бачите з приведеного нижче метеорологічного зведення, вологість повітря складала тільки 60%. Більш того, протягом цілого тижня в цій місцевості не було жодного туману. Ця інформація підтверджується метеорологічними зведеннями».

Американський сайт детально перераховує всі брехливі твердження росіян, зроблені ними для того, щоб заплутати картину і замісти сліди, і відзначає, що пізніше ці твердження були спростовані самими росіянами під тиском фактів.

Про судорожну спробу російських вбивць замісти, сліди сайт пише:

«Якщо була зроблена спроба посадити літак вручну, вона могла виявитися невдалою через те, що на посадочній смузі були вимкнені лампи, а для заманювання пілота в ліс були неправильно розміщені додаткові маяки.

Це відбувалося буквально таким чином: у світильники були вкручені невідповідні лампи, а після краху їх прибрали. Коли репортери запитали росіян, чому вони замінюють лампи, ті їм відповіли: «Забирайтеся!».

Тому, як представляється, пілотові дали неправильну інформацію про місце знаходження посадочної смуги. Її місце знаходження визначається не тільки візуально, але і за допомогою електронних приладів. Тому з навігаційною системою росіяни могли провести маніпуляції, щоб вона надавала неправильні свідчення.

Одна їх найсерйозніших проблем полягає в тому, що в розслідуванні велика частина роботи проводиться російською владою, а потім інформація передається полякам, замість того, щоб передати Польщі безпосередньо електронні прилади. Ні чорні скриньки, ані аудіозаписи не були передані польському уряду. Були передані тільки скрипти.

Якщо російський уряд замішаний в цьому вбивстві, це саме те, що від нього слід чекати для того, щоб приховати його втручання в авіакатастрофу. Дуже багато інформація в цій справі жорстко контролюється або ховається.

Як сказано в Євангелії від Іоанна (розділ 3, стих 20), «бо всякий, що робить зло, ненавидить світло і не йде до світла, щоб не викрилися справи його, тому що вони злі». Кінець цитати.

Американський сайт нагадав, що Президент Грузії Михайло Саакашвілі в інтерв'ю CNN назвав Другу катинськую різанину так:

«Існує якесь неймовірне зло» («there is something incredibly evil»).

Відзначимо, що при підготовці статті американський сайт частково використовував матеріали англійської служби Кавказ-центра, давши відповідне посилання.

Джерело: КЦ

1 коментар:

Ярема Галайда сказав...

Коли ми з жінкою почули про катастрофу урядового літака з польським президентом і майже всім вищим політичним керівництвом польщі, перше, що моя жінка сказала було:"Ну от москалі до нього і добралися". Тут все було зрозуміло одразу. Загибель Качинського, з його активною політикою, була вигідна тільки новому президентові США Обамі, Медвєпукіним, старій розжирілій Європі і нашому запроданцеві Яшці. Ганьба негідникам і вбивцям!!! Слава ПРАВДІ і УКРАЇНІ!!!