вівторок, 26 жовтня 2010 р.

Слідство у справі толерантного афро-африканського мігранта Аделаджі завершено. Ватажку злочинного угрупування "секта Посольство Боже" світять 12 років української буцигарні.

Сандей Аделаджа, пастор Космосу,
толерантний афро-африканський мігрант 

Досудове слідство у справі King’s Capital, в якому одним з головних обвинувачених є т. зв. пастор секти «Посольство Боже» толерантний афро-африканський мігрант Сандей Аделаджа, завершено, пише «Газета по-киевски». 19 жовтня, обдуреним вкладникам почали надходити листи із запрошенням ознайомитися з матеріалами справи. «Потерпілим почали надходити листи з Головного слідчого управління МВС, підписані слідчим Назаренко. Там було сказано: “Досудове слідство закінчено, запрошуємо ознайомитися з матеріалами справи», – розповів виданню адвокат потерпілих Іван Боднарук. За його словами, Аделаджа звинувачується за трьома статтями КК України.

«Згідно з листом, Аделаджа звинувачується за трьома статтями КК - «шахрайство в особливо великих розмірах», «створення злочинної організації» і «підробка документів». Ймовірно, суд тут застосує принцип поглинання більш тяжкою статтею – «шахрайство», тому покарання може бути не більше 12 років з конфіскацією.

До теми:


Немає коментарів: