пʼятницю, 15 жовтня 2010 р.

Гроза хробаків Медведев покарає губернатора Тверської області за розголошення держтаємниці російської еліти про поїдання хробаків

Державна таємниця РФ: хробак в тарілці салату на прийнятті
на честь президента Німеччини Вульфа в кремлі, якого сфотографував
губернатор Тверськой області Дмитро Зеленін
Прес-секретар управсправами кремлівського дегенерата Медведева Віктор Хреков заявив 14 жовтня, що за  оприлюднення інформації про те, що його господар Дімка жере живих хробаків і пригощає ними своїх гостей, зокрема на прийомі президента Німеччини Вульфа в Кремлі 12 жовтня, може бути притягнутий до кримінальної відповідальності  губернатор Тверськой області Дмитро Зеленін, що розголосив ці цікаві відомості в Інтернеті.

Яке саме покарання загрожує губернаторові, Хреков не уточнив. Він заявив лише, що «особа, що допустила подібні вислови, нестиме відповідальність відповідно до чинного законодавства». При цьому прес-секретар управсправами кремлівського карлика підкреслив, що «ситуація складається не на користь Зеленіна». За словами Хрекова, в даний час проводиться дослідча перевірка.

Нагадаємо, що на даному Медведевим урочистому прийомі в Кремлі на честь президента ФРН Крістіана Вульфа і його дружини губернатор Тверськой області Дмитро Зеленін виявив в своїй тарілці з салатом дощового хробака.

Повідомлення про це було видалене з блога Зеленіна, але не вислизнуло від уваги преси.

На своїй сторіночці в «Твітері» тверський губернатор Дмитро Зеленін розповів, як 12 жовтня в Кремлі його годували хробаками.

На підтвердження Зеленін розмістив фото. «Таке трапляється і в Александровському залі, — констатував глава Тверської області — Разом з яловичиною подають салат з живими дощовими хробаками».

Зеленін припустив, що присутність хробака в його тарілці — це «своєрідний спосіб підкреслити, що салатний лист свіжий», що звучить вельми непереконливо і виглядає як виправдання фізичного і душевного дегенерата Медведева.

Через деякий час повідомлення про цю подію і знімок були видалені з мікроблога тверського губернатора.

Тим часом незалежні спостерігачі звернули увагу на загальне безумство, яким охоплена російсько-чекістська еліта, і на якісь їхні сатанинські ритуали, пов'язані з поїданням хробаків або метеликів у вигляді салатів, можливо, задля збереження їхньої імперії, що розвалюється.

Так старий чекіст Сашка Проханов главред коммуняцкой «Завтра», в інтерв'ю комсомольській газеті КП проговорився зп'яну журналістові цієї газети:

«Я все життя сповідую релігію держави. Я дуже Путіна ціную. Я вірю Путіну. Я посилаю йому поради телепатично. Ти зараз їв салат. Думаєш, з чого? З метеликів! Я приніс з собою сюди напівфабрикати з метеликів. Ти їх і їв. Салат такий солодкий, смачний, різноколірний. ».

Фахівці вказують, що в сатанізмі дійсно є ритуал поїдання живих тарганів, хробаків, метеликів і т.п. задля отримання безсмертя у вигляді зомбі або принаймні продовження життя.

Цей аспект сатанізму частково відображений в голлівудських «фільмах жаху», коли, наприклад, з розпоротого живота напіврозкладеного зомбі вивалюються купи живих хробаків і тарганів.

КЦ

До теми:
ІТАЛІЯ. Християни обурені замахом хасида Менделя-мєдвєда на відому християнську фреску Леонардо да Вінчі


.

Немає коментарів: