понеділок, 11 жовтня 2010 р.

Хрестияни дали бій сатаністам-збоченцям у Белграді

Бій зі збоченцями в Белграді. фото AFP

Понад 110 поліцейських у Белграді дістали в неділю ввечері поранення внаслідок зіткнень з членами радикальних хрестиянських організацій, що перешкодили проведенню в сербській столиці содомітського шабашу .


За інформацією джерел у столиці Сербії, хрестияни, намагаючись не допустити проведення так званого «гей-параду» закидали поліцейських, які охороняли збоченців, камінням, у відповідь вони застосували сльозогінний газ.


У ході центром Белграда взяли участь близько 1500 содомітів. Для їх охорони антихристиянська влада по маршруту їхнього проходження зосередила близько 5 тисяч поліцейських (тобто по три з гаком поліцейських на одного педераста). Радикальні хрестияни намагалися прорватися до демонстрації содомітів, що вилилося в запеклі зіткнення з вартовими педерастів.


Також хрестияни штурмували будівлю, що належала одному з місцевих антихристиянських телеканалів, закидали камінням посольство Австрії і спалили припаркований перед посольством Франції автомобіль. Серйозно поранено також декілька содомітів - учасників параду.


Під час акції поліцаями затримано декілька десятків хрестиян.


Смерть содомії!

Тризуб

До теми:
Сатаністи наступають: Мер Амстердама вимагає навчати дітей початкових шкіл основам содомії


ПОВНА ДЕГЕНЕРАЦІЯ: Міністр закордонних справ Німеччини виявився збоченим сатаністом і педерастом


Сатанинська «Рада Європи» має намір заборонити слова «мати» і «батько»

Немає коментарів: