пʼятницю, 15 жовтня 2010 р.

У США невідомий замовник розмістив білборд з карикатурою, на якій президент США Барак Обама зображений в образах гомосексуаліста, мексиканця, терориста і гангстера.

Скандальна карикатура на Обаму
У місті Гранд-Джанкшн американського штату Колорадо встановлений білборд з карикатурою, на якій президент США Барак Обама зображений в образах гомосексуаліста, мексиканця, терориста і гангстера. Представники як демократичної, так і республіканської партій засудили появу білборда.


На щиті чотири втілення Обами грають у покер. У вигляді ставок автор зобразив американський прапор, конституцію і копію Статуї свободи. Поруч з гравцями сидять стерв'ятники, підписані як "Сорос" і "ООН", а також щури, що символізують держструктури країни.


Журналістам вдалося з'ясувати, що карикатуру на Обаму намалював художник на ім'я Пол Сноувер, проте замовник залишається невідомим. Як повідомляє NY Daily News, художник відмовився назвати його ім'я, повідомивши, що не уповноважений робити це в даний час.


Аналогічну позицію зайняв власник білборда, на якому розміщена карикатура. Підприємець відмовився назвати людину або організацію, що орендували у нього рекламну площу.


NY Daily News нагадує, що одного разу білборд із зображенням Барака Обами вже ставав причиною скандалу: у липні 2010 року в штаті Айова було встановлено рекламний щит з портретом чинного президента США в оточенні Адольфа Гітлера і Володимира Леніна. Напис на білборді свідчив: "Радикальні лідери полюють на переляканих і наївних". Цей плакат, встановлений з ініціативи представників Чайної партії, піддався активній критиці як з боку демократів, так і республіканців, і був потім прибраний.


До теми:
ВІДЕО: УВАГА! ВСІМ ТОЛЕРАСТАМ, ІНТЕГРАСТАМ І ДЕМОКРАСТАМ ДИВИТИСЯ ОБОВ'ЯЗКОВО!

Немає коментарів: