середу, 6 жовтня 2010 р.

ВІДЕО. Толерастія. Британський погляд. Британія без британців

Для тих хто не розуміє англійської: Представник Британської Національної Партії у Південному Уельсі  говорить про те, що Лондон та Британія більше не належать англійцям. Щоб наочно продемонструвати це, він пропонує проїхати з ним центральною вулицею Вемблі - всесвітньо відомого (завдяки футболу) району Лондона (У Вемблі знаходиться один з найбільших футбольних стадіонів Великої Британії). Він пропонує подивитися на який жах перетворилася його країна завдяки міграційній політиці британських урядів.


Цитата: «І це наша країна. Це більше не наша країна. Як можна говорити, що імміграція це добре?! Це ж тотальна колонізація! Це головна вулиця Вемблі! Вірніше те, у що її перетворили лейбористи, консерватори і ліберальні демократи. Жоден британець не дозволяв їм робити це на жодних виборах! (нічого не нагадує? Б.О.) Він каже, що то, що на відео – це не щось екстраординарне, а звичайний день в цих краях…Вемблі…це страшно…дуже страшно…це центральна частина району Лондона Вемблі. Тут практично не залишилося корінних британців… Ті, хто приїдуть на кубок світу з футболу вже не побачать тут британських облич… Щось дуже серйозне відбувається з нашою країною, щось дуже і дуже погане.

До теми: 
ВІДЕО: УВАГА! ВСІМ ТОЛЕРАСТАМ, ІНТЕГРАСТАМ І ДЕМОКРАСТАМ ДИВИТИСЯ ОБОВ'ЯЗКОВО!


ВІДЕО. ТОЛЕРАНТНІСТЬ

2 коментарі:

Анонім сказав...

Цікаві наслідки імперскої політики британії за останні кілька століть. Спочатку британці захоплювали і колонізували купу країн за тисячі кілометрів, тепер мешканці з захоплених раніше країн колонізують Британію ))). Те саме й у Франції.

Що посієш те й пожнеш.

Ігор.

Анонім сказав...

Або ми, білі люди, займемося цим "вчора", або завтра нам знадобляться Einsatzkommande...