неділю, 22 серпня 2010 р.

На догоду содомітам-гомосексуалістам закриють останнє католицьке агентство усиновлення в Англії

Публічна страта содомітів у місті Ґент, 1578 рік.  
Останнє діюче в Англії католицьке агентство з усиновлення «Catholic Care» може припинити своє існування, оскільки відмовляє в усиновленні збоченцям.

Не зважаючи на те, що в березні вища судова інстанція Британії дозволила цьому агентству відмовляти гомосексуалістам і лесбійкам в усиновленні, оскільки це протирічить вченню Католицької церкви, на цьому тижні Держкомісія у справах благодійних організацій оголосила, що не може більше заохочувати практику подібних відмов.

Комісія визнала «цінну і високоякісну роботу» агентства, проте, згідно закону, що вийшов минулого року, дискримінація на ґрунті нетрадиційної орієнтації є, на її думку, «серйозним питанням», яке «суперечить принципами рівноправ'я».

На думку комісії, відмову содомітам в усиновленні не можна виправдати релігійними переконаннями, оскільки це «питання, що представляє суспільний інтерес».

У комісії додали, що гомосексуалісти і лесбійки цілком можуть ставати хорошими прийомними батьками, а якщо «Catholic Care» і припинить своє існування, то діти, яким би воно допомагало, будуть усиновлені через інші агентства.

«Catholic Care», яке було засноване ще в 1863 році, діє в Лідсі та інших містах країни.

Після набуття чинності в січні минулого року закону, що захищає «права гомосексуалістів», 11 інших католицьких агентств з усиновлення, що діяли в Англії і Уельсі, вже припинили своє існування, відзначає видання.

Джерело: Тризуб

1 коментар:

Анонім сказав...

Господи!
Це суспільство треба стерти з планети.